AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de març de 2023

29/03/2023

L'Ajuntament informa que demà dimecres de les 8h a les 11hles línies telefòniques de l'Ajuntament, Consultori Mèdic i Escola Albirka quedaran fora de servei, degut a tasques de manteniment. 

Per qualsevol urgència podeu trucar al telèfon 623 01 49 09. Disculpeu les molèsties.

________________________

 

L’Ajuntament d’Arbeca i el grup promotor de la comunitat energètica d’Arbeca comunica que totes les persones  que vulguin formar part com a sòcies fundadores de l’Associació Arbeca Sostenible poden passar a signar l’acta de constitució a les oficines municipals de 11:30 a 13:30 hores durant aquesta setmana. Es demana que es porti el DNI per fer-ne còpia i adjuntar-la a la constitució.

D’altra banda, es recorda que l’adhesió a l’associació no comporta cap quota, i que qualsevol persona i empresa es podrà fer sòcia quan així ho consideri. 

A la pàgina web de l’ajuntament hi consten els estatuts de l’associació.

Per qualsevol dubte poden posar-se en contacte al 615 39 98 58

_________________________

Recordem que aquesta tarda hi ha Servei de deixalleria mòbil, ubicada a la cruïlla Av. Montserrat—Carrer del Pou, de les 17:00h a 19:30h

_________________________

 

En el marc de la Primavera Cultural: 

Demà és l'últim dia per visitar a la Biblioteca la Exposició "Dones Rurals".

Avui a les 18:30h a la Sala República,  Berenar Literari. Presentació del llibre de Mariona Visa ‘Padrines’. Hi haurà un tast de pa amb oli i xocolata per a tots els assistents.

 

Divendres a les 20:30h a la Sala República, Nit literària. Presentació del llibre ‘SEQUES I PUTEJADES’ de Raül Perucho. Acte acompanyat d'un refrigeria amb música.

 

Dissabte a les 20:00h a l'Abadia, Teatre documental amb col·loqui. "Meta" ( La tragèdia de l’Estret de Gibraltar )

Entrada amb taquilla inversa.

 

Diumenge a les 12:30h a la Sala República, Vermut Literari. Presentació del llibre "El manuscrit secret de la Julieta", de Rossend Reñé Bellmunt. 

i el diumenge a les 18h a l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "El jersei blau". Entrada general 5€ i reduïda 4€.