AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de març de 2022

29/03/2022

L'Ajuntament d'Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues informen que el proper diumenge 3 d'abril, s'iniciarà el servei de recollida de residus porta a porta. Avui encara es reparteixen els cubells per a dur a terme la recollida porta a porta. Es repartirà a cadascun dels titulars de la taxa de la recollida d'escombraries.

Per tant, avui de 17h a 20h, al Centro, es repartirà el material necessari. Per qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon de consulta 973 14 09 95 o al 973 160 008. Trobareu més informació al web de l'Ajuntament.

______________________________________

L'Ajuntament informa que aquest dissabte 2 d'abril s'efectuarà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament: per telèfon al 973160008 o bé per correu electrònic: [email protected] fins demà dimecres 30 de març a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajunament, que estiguin a l'adreça especificada i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada.

✅ Llista dels objectes voluminosos inclosos:
Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.
Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres d’aquesta categoria.
Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.
Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

❌ Llista de voluminosos no inclosos:
Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.
Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.
Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

_______________________________________________________

L'Ajuntament informa que avui i demà dimecres, torna el servei de la deixalleria mòbil. Estarà ubicada a l'encreuament del C/ del Pou amb l'Av. Montserrat. L'horari és de 10:00h a 13:30h i de 17:30h a 20:00h.

Quins residus s’hi recullen?

S’hi podrán dur varietat de residus resumits en aquestes pàgines, de la mida que ens serien fàcilment transportables al nostre

vehicle particular. Com per exemple electrodomèstics fins la mida d’un microones.

No s’hi acceptaran voluminosos com matalassos, sofàs, somiers, neveres, rentadores, vidres grans o mobles, que ja que

aquests continuaran sent recollits pel servei de recollida de voluminosos mensual del municipi (més informació i dies de

recollida al teu ajuntament).

__________________________________

Actes de la Primavera Cultural per aquesta setmana.

Aquest dissabte 2 d'abril, d' 11h a les 12:30h a l'Avinguda Montserrat, 7, exposició de les escultures de Josep Motlló.

El mateix dissabte a les 22:00h a l'Abadia, Concret del teclista dels Pets, Joan Pau Chaves amb "Cançons de fi de segle", en homenatge a Mossèn Anton Brú. Entrada general 8€ i reduïda 7€.

El diumenge a les 12:45h a l'Abadia, Vermut literari amb la presentació del llibre "Amb Poblet al cap i al cor", de l'autor Joan Culla.

I diumenge per la tarda, a les 18h, també a l'Abadia, cinema amb la pel·lícula "El Triunfo". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Trobareu les entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o divendres pel matí a les Oficines de l'Ajuntament o per la tarda a la Biblioteca.

___________________________________________________

Aquest dijous s’iniciarà la neteja del voral de la carretera d’Arbeca a Mollerussa perquè la setmana vinent es repintarà tota la carretera juntament amb els Ajuntaments de Miralcamp i Mollerussa

___________________________________________________

Es fa saber que demà dimecres, el Casal de la Gent Gran estarà tancat.

_____________________________________________________

Floristeria Gineste's informa als seus clients que ja poden fer encàrrecs de palmes i palmons fins diumenge 3 d'abril. També podeu aprofitar i conèixer les noves col·leccions amb ofertes d'inici de temporada.