AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de juny de 2022

29/06/2022

Degut al repunt de casos COVID al municipi, demanem precaució i recordem utilitzar la mascareta al Consultori mèdic i a la farmàcia.

_________________________________________________

 

L'Ajuntament informa que aquest dimecres i dijous es procedeix a fer els treballs de formigonat del C/ 11 de setembre. Per tant, quedarà tallat al pas mentre durin els treballs.

_________________________________________________

L'Ajuntament informa que hi ha el Servei de Deixalleria mòbil a Arbeca. Està ubicada a l'encreuament d'Avinguda Montserrat i Carrer del Pou. L'horari és de 18h a 20h de la tarda.


Aquest servei consisteix en la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta. 

Quins residus s’hi recullen?

S’hi podrán dur varietat de residus resumits en aquestes pàgines, de la mida que ens serien fàcilment transportables al nostre

vehicle particular. Com per exemple electrodomèstics fins la mida d’un microones.

No s’hi acceptaran voluminosos com matalassos, sofàs, somiers, neveres, rentadores, vidres grans o mobles, que ja que

aquests continuaran sent recollits pel servei de recollida de voluminosos mensual del municipi (més informació i dies de

recollida al teu ajuntament).

________________________________________________________

Aquest dissabte arriba la 9a edició del TastJazz a la Fortalesa de Vilars. Obertura del recinte a les 21:30h. Degustació de vins i a les 22:30h concert de jazz amb Pixie Dixie. Preu de l'entrada: 15€

Les entrades es poden comprar anticipades aquest dijous i divendres de 19h a 20h a la Biblioteca Atlàntida o també directament el dissabte a la Fortalesa.

 

_____________________________________________________________

Aquest mes de juliol tornen les activitats a la fresca: els dilluns, Ioga a càrrec de Carmen Porras; els dimarts Zumba amb Sílvia Sans i els dijous Workout Mix també amb Sílvia Sans. Les activitats es realitzaran a les 20:30h. El preu és de 5€ per persona per tot el mes. 

Més informació a les xarxes socials.

______________________________________________________________

Perruqueria Laia Rubió us informa que canvia l'horari d'estiu fins el 5 de setembre.

Dimarts, dimecres i dijous de 9h a 16h; divendres de 9h a 20h i dissabtes de 8h a 15h. No tanquem al migdia. Moltes gràcies.

______________________________________________________________

La Botiga de Cal Martí celebra aquest dissabte el 6è Martíganga. Durant tot el dia trobareu tot el gènere de la botiga amb interessants descomptes. Descomptes des del 15 al 50 per cent: maletes, bosses, motxilles escolars i urbanes, bosses de mà, de platja i piscina, bosses d'home, articles de decoració, i molt més.

Vine a celebrar el 6è Martíganga a la Botiga de Cal Martí. Obrirem de les 9h a les 21h, sense tancar al migdia. Moltes gràcies i fins dissabte.

____________________________________________________

CaixaBank comunica que l’oficina romandrà tancada del dia 27 de Juny al 8 de Juliol ambdós inclosos per vacances. Els dies 29 de Juny i 6 de Juliol l’oficina restarà oberta. L’Oficina disponible més propera és:

Les Borges Blanques.

__________________________________________________

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, avui no hi haurà servei de recollida.

__________________________________________________________