AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de gener de 2024

29/01/2024

L'Ajuntament comunica que el proper dissabte, 3 de febrer es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, a les 12:00 h.

___________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis que  vulguin assistir al sopar del dia de carnestoltes, el dissabte, 10 de febrer, que es podran apuntar al mateix casal els dies 1 i 2 de febrer, de 6 a 8 de la tarda.

Els preu és de 20 €.

No s'apuntarà a ningú fora d'aquest plaç.

L'aforament és limitat.

___________________________________________

La junta de l'ACC d'Arbeca, us comunica que el proper 4 de febrer és el dia Mundial Contra el Càncer, per això el dijous, 1 de febrer, a partir de les 15:30 h. es realitzaran diverses activitats a la Facultat de Medicina de la UdL, i el dissabte, 3 de febrer, a partir de les 18 h. hi haurà una trobada de Corals de Lleida a Alpicat amb entrades a 5 € i 10 €.

Us hi esperem!

 

___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.