AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de desembre de 2021

29/12/2021

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Ajuntament d'Arbeca demana a la població, que per qualsevol tràmit a realitzar, primerament, es faci la consulta trucant al telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, 973 160 008. En cas que sigui necessària la presencialitat se us donarà cita. Disculpeu les molèsties.  

 

  • L'Ajuntament d'Arbeca informa que aquesta nit tindrà lloc el Ple ordinari de manera telemàtica a les 21 h.. El podeu seguir a través de Ràdio Arbeca, al 107.8 de la FM o a per mitjà  del canal de Youtube de l'Ajuntament.

  • L'Associació de Dones l'Olivera Arbequina comunica que encara sou a temps de participar en el "Concurs d'Engalament de balcons de Nadal". Podeu apuntar-vos, fins dimarts dia 4 de gener, trucant a l'Ajuntament d'Arbeca al telèfon 973 160 008 de   10:00 h. a 14:00 h.

 

  • La Junta Local de l'Associació contra el càncer us informa que el seu número de la Loteria de Nadal va resultar premiat, el dia i lloc de cobrament de les butlletes  es comunicarà a partir del 17 de gener. Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

 

  • Repunts 54 comunica que divendres dia 31 de desembre el seu horari comercial serà de 10:00 a 13:30 h. Desitgem una bona sortida i entrada d'any als nostres clients i amics.

 

  • La Comissió de Festes informa que per motius sanitaris i degut al confinament de molts nens i nenes, es modifiquen les bases del concurs de pessebres i s'allarga el termini d'inscripció fins al 7 de gener.

 

  • L'Equip mèdic municipal, comunica als seus pacients que no hi haurà servei de programació fins dilluns 3 de gener. És per això,  que demanen paciència i  que, tot el que no sigui urgent, esperi fins aquest dia per ser programat. Per a urgències truqueu al 061, per altres motius podeu utilitzar l'eina de l'e-consulta i ens posarem en contacte amb vosaltres. 

 

  • La Biblioteca l’Atlàntida informa que durant aquesta setmana romandrà tancada i no tornarà a obrir les seves instal·lacions fins el dilluns, 3 de gener. 

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 50 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.També es posaran primeres dosis. Per demanar hora, podeu trucar al telèfon 634 745 431 o bé al CAP de Borges 973 142 033.