AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 d'abril de 2022

29/04/2022

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, avui i demà no hi haurà servei de recollida.

_____________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

_____________________________________

L'Ajuntament informa que en horari de 10 a 14 hores, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana es lliurarà l'adhesiu per a marcar els cubells de residus de material tèxtil sanitari i excrements d'animals a tots els domicilis que es van quedar sense.

Recordem que aquests tipus de residus es recolliran cada dia de servei dins d'una bossa en un cubell a part marcat amb un adhesiu identificatiu i els dilluns dins del cubell de la resta.

_____________________________________________

L’Ajuntament d’Arbeca convida a totes les persones propietàries de finques rústiques interessades en el seu arrendament a la reunió informativa de presentació del Banc de Terres de les Garrigues, impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, que tindrà lloc el proper dimecres 4 de maig a les 20 h a la Sala Màrius Torres

 

__________________________________________________________

Càritas amb col·laboració amb l'Ajuntament organitza un sopar solidari pels pobles en guerra. El sopar serà el dia 6 de maig a les 9 del vespre. Per apuntar-vos, aneu al Casal de la Gent Gran dilluns i dimarts de 18h a 20h. El preu dels tiquets és 10€ l'adult i 5€ l'infantil.

 

________________________________________________________

Aquest diumenge, 1 de maig dia de la Mare, us esperem a Gineste's. Us esperem amb diversitat de detalls, flors i rams personalitzats.

Com sempre diumenges i festius obert matí.

Encàrrecs : ☎️973 14 91 73

 

______________________________________________________

 

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que compleixin 80 anys i els qui celebrin les noces d'or, que si estan interessats en participar de la festa d'homenatge que ho comuniquin durant aquesta setmana. Per més informació podeu contactar amb qualsevol membre de la junta o trucar a la Rosa al 973 16 03 35.

_______________________________________________________

Inscripcions obertes a l’Escola de Música de les Garrigues per al Curs 2022-2023

Fins el 6 de maig

 Música per a totes les edats a partir de 3 anys

 Contacteu amb nosaltres per correu electrònic o via telefònica:

  [email protected]  /  973 143434

  Horari d’oficina de dilluns a dijous de 15.30 a 19.30 h. i divendres de 16.30 a 19.30 h.

  Reserva la teva plaça. 

__________________________________________________________

S'han perdut unes ulleres graduades de color negre amb varilla daurada. Si algú les ha trobat que les porti a l'Ajuntament, gràcies.

__________________________________________________________

Qui estigui interessat en contractar una cuidadora per persones gran que truqui al telèfon 643 00 56 51.

____________________________________________________________

El dia 8 de maig torna la 8a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. Una marxa popular no competitiva que conta de dos circuits, 14 i 21 km aproximadament.

Una marxa que us portarà per paisatges típicament garriguencs, cabanes de volta, marges de pedra, l’ermita de Sant Bonifaci, i on al arribada us esperarà un esmorzar de brasa per a tots els participants.

Inscripcions obertes a www.marxaomellons.cat.

Us hi esperem.