AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

PREGÓ 28/12/2020

28/12/2020


  • El Consultori Mèdic informa que seguirà obert aquests dies però el servei administratiu estarà inactiu fins el proper dia 4 de gener. Es recomana trucar al 061 en cas d'urgència o al CAP de les Borges Blanques per altres consultes.

  • S’informa de la nova jornada de donació de sang que tindrà lloc el proper 30 de desembre des de les 17:00 fins a les 21:00 hores al Consultori Mèdic on hi trobareu les mesures de seguretat i prevenció pertinents. Recordar-vos que la COVID-19 no es pot transmetre per la sang, només per via respiratòria, doncs cada dia a Catalunya calen 1.000 donacions per atendre els malalts dels hospitals que necessiten tractaments.

  • Recordem que us podeu inscriure a l'Estanc pel Concurs d'Engalanament de Balcons de Nadal, organitzat per l'Associació de Dones L'olivera Arbequina. El període d’inscripció és fins al dia 4 de gener. El jurat farà la seva valoració el dia 5 de gener. Els Premis seran de 60€ el primer premi,40 € el segon i 20€ el tercer. Es valoraran tres aspectes: Originalitat, Creativitat i utilització de material reutilitzat i/o reciclat.