AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 d'octubre de 2021

28/10/2021

L'Ajuntament informa que per la vigilia i la festivitat de Tots Sants hi haurà servei de taxi d'anada i tornada al cementiri. Hi hauran 4 punts de recollida: l'Ajuntament, Plaça Lluís Companys, Raig d'Arbeca i Agrobotiga. Els horaris són de 10h a 14h i de 15h a 18h. També es fa saber que si algú necessita el servei a domicili, pot trucar al 647 21 63 56.

____________________________

Aquest proper dissabte 30 d'octubre, a les 22:00h a l'Abadia, concert d'Elena Gadel i Marta Robles, que presenten el seu treball "Les dones de la meva vida". Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o només aquest dijous a Biblioteca Atlàntida. 

imagen

___________________________________

Aquest diumenge 31 d'octubre, el Club Futbol Sala Arbeca organitza la festa de la castanyada al Centro. A partir de les 00H, entrada gratuïta. Obligatori presentar certificat de vacunació COVID o prova d'antígens negativa.

imagen

_____________________________________

Des de Kintos i Apol·lònies 04' volem informar a la població que ens trobareu fins el 31 d'octubre a l'antiga plaça de la Serp, en horari de 18h a 00h els divendres i dissabtes, i de 18h a 22h els diumenges i entre setmana.

Podeu fer comandes dins de l'horari establert trucant als telèfons 636 43 80 60, 638 11 13 27 o 633 10 04 90. També ho podeu fer enviant un Whatsapp. 

Per a més informació, seguiu-nos a l'Instagram @kintosapolonies.04

_________________________________

L'Ajuntament fa saber que totes les empreses i comerços locals que vulguin posar parada pel mercat de Fira de Santa Caterina, ho han de fer a través d'un formulari que es troba a la pàgina web de l'ajuntament.

__________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 31 d'octubre a les 16:00 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i Atlètic Almacelles

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos

____________________________________

Aquest dimecres es va recollir una gossa jove, creuament de pastor alemany. El propietari o qui sàpiga de qui pot ser, s'hauria de posar en contacte amb l'ajuntament.