AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 de novembre de 2023

28/11/2023

L’Ajuntament d’Arbeca vol agrair a totes les persones, empreses, comerços, entitats, associacions i administracions la seva assistència, col·laboració i participació a cadascun dels actes de la Fira de Santa Caterina / Fira de l’Oliva Arbequina.
Gràcies per fer possible aquest èxit col·lectiu en benefici de la Vila d’Arbeca.


_________________________

L'Ajuntament informa que avui i dimecres, hi ha servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. Els horaris són avui de 17h a 19h. i demà, de 10:30h a 13h i de 17h a 19h.

_________________________

L'Ajuntament comunica que el proper divendres, 1 de desembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins demà a les 12:00 h.

_________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que del 30 de novembre al 8 de gener romandrà tancada per trasllat. Al gener reobrirà les portes a la Sala Màrius Torres de forma provisional.
També informa que durant aquesta setmana hi haurà venda benèfica de novel·les d'adult per recaptar fons per la marató de TV3.

_________________________

L’Ajuntament informa que ja estan a la venda les banderoles per la Marató de TV3. Podeu comprar-les a la farmàcia i a Cal Martí. Gràcies per la vostra solidaritat. 

_________________________

Demà al matí, a les 11 h. els alumnes de cicle superior de l'Escola Albirka, realitzaran el programa  "Ràdio Albirka", l'actualitat de l'escola la podreu escoltar en directe a través de l'emissora 107.8 FM.
_________________________

El Consell esportiu de les Garrigues us presenta un nou programa: ESPORT I FAMÍLIA.

 

Cada mes es realitzarà una jornada a un poble diferent de la comarca relacionada amb una temàtica, en total 7 jornades. A cada jornada s’aconseguirà una xapa.

 

L’objectiu serà fomentar l’activitat física en família tot coneixent municipis i espais dela nostra comarca.

 

La primera jornada tindrà lloc el dia 16 de Desembre a Juneda. Les inscripcions caldrà fer-les a través del codi QR del cartell.

 

Animeu-vos a col·leccionar les nostres xapes!!!!

 

Per més informació us podeu posar en contacte al [email protected]



_________________________