AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 de juny de 2023

28/06/2023

L'Ajuntament informa que l'omplidor de botes torna a funcionar correctament.

______________

 

L'Ajuntament recorrda que hi ha servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou, de 18h a 20:30h 

 

Es demana NO deixar objectes fora de l'horari establert, gràcies.

______________

 

L'Associació Amics de Vilars informa que aquest proper dissabte 1 de juliol celebrarem la 10a edició del TastJazz a la Fortalesa.

 

-Actuació de Stromboli Jazz Band i degustació de vins de Vinya Vilars i Boldú Vinaters de Verdú, acompanyats de productes Argal.

 

Entrada: 15€. Es podran adquirir les entrades al jaciment. 

 

Obertura del recinte a partir de les 21h.

 

 

______________

 

La Botiga de Cal Martí celebra aquest dissabte el 7è Martíganga. Durant tot el dia trobareu tot el gènere de la botiga amb interessants descomptes. Des del 15 al 50%: maletes, bosses, motxilles escolars i urbanes, bosses de mà, de platja i piscina, bosses d'home, articles de decoració i molt més. Vine a celebrar el 7è Martíganga a la Botiga de Cal Martí. Obrirem de les 9h a les 21h sense tancar al migdia. Moltes gràcies i fins dissabte!

_____________

 

Recordem que fins divendres, es pot passar per l'Ajuntament a buscar el kit de compresa de tela + copa menstrual. 

 

__________________

 

L'Ajuntament informa que s'obren les inscripcions per l'esplai del mes d'agost de l'Escola Bressol. Podreu realitzar les inscripcions a les oficines d'atenció ciutadana de 10 a 14h fins al 21 de juliol.

__________________

 

El grup de colònies comunica a tots els pares i mares dels nens i nenes que van de colònies aquest juliol a Ca l'Aldric, que aquest divendres 30 de juny hi haurà la reunió informativa a la sala Màrius Torres a les 22h. Cal portar el díptic informatiu.

 

 

__________________

 

Unió de Pagesos invita a la pagesia a la xerrada informativa sobre ajuts a la sequera 2022-2023. Avui a les 20h a la Sala màrius Torres.

 

 

_________

 

Demà dijous a les 20h sessió "Divulgació comunitats energètiques" al Punt d'Atenció Globalleida Garrigues. Confirmació d'asssistència al correu [email protected]

______________

 

Aquest diumenge a les 12:45h a l'Església de Sant Jaume d'Arbeca, "Música de tots els temps", a càrrec del Cor Llevant de Barcelona. Entrada lliure amb taquilla inversa.

 

 

______________

 

Oferta que només trobaràs a supermercat Plusfresc! Caixa de gambes de 2kg amb ampolla de vi blanc Mariner de regal per 19,89 euros. Oferta vàlida fins al 17 de juliol. Aprofita l'oferta! 

Plusfresc, el súper que t’estima!