AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 de gener de 2022

28/01/2022

INFO COVID:

 

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • Si tens 18 anys o més, ja pots demanar hora per a la dosi de record de la vacuna contra la covid-19 a vacunacovidsalut.cat.

__________________________________

 

  • Aquest cap de setmana, l'Abadia acull dos actes culturals:

Dissabte a les 18:00h - Cinema amb la pel·lícula "La Hija". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Diumenge a les 18:00h - Concert de l'arbequina Montse Safont. Entrades a 3€.

Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat .

 

  • Us informem que aquest diumenge dia 30 de gener a les 16h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i ALGUAIRE. Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos

 

  • Pàdel Arbeca informa que avui comença lliga catalana de pàdel. El partit comença a les 19:30 a Arbeca contra el Club Natació Lleida! Us esperem!

 

  • El proper dijous 3 de febrer a les 12:00h Ràdio Arbeca emetrà en directe un programa informatiu sobre el sistema de recollida de residus porta a porta que properament s'implantarà a la nostra vila. 

 

    • L'Associació contra el càncer  a Arbeca, comunica que ja es pot cobrar la Loteria de Nadal. Es pot cobrar a Lleida ,al carrer Pallars,25 fins al 4 de març , o donar  els números a una persona de la Junta fins el 31 de gener, que els cobrarà tots i es pagaran a primers de febrer al Centre Civic , ja comunicarem dia.

Junta                                Montse Duch

                                         Maite Tillo

                                         Montse de cal Pixell   

                                         Antonieta Canut

                                         Adela Perello

                                         Trini Peranu

                                         Glória Timoneda