AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 de gener de 2021

28/01/2021

Tots els socis dels Amics de Vilars que encara no tinguin el calendari del 2021 poden passar a recollir-lo tots els matins per l'Agrobotiga. Gràcies.

 

El proper dijous 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, es realitzarà una xerrada virtual a les 18h. Aquesta xerrada anirà a càrrec del Dr. Moisès Mira, cap d'oncologia radioteràpica de l'Hospital universitari Arnau de Vilanova. Les places són limitades i es farà a través de Webex. Per fer la inscripció, envieu un correu a [email protected]



Maite Moda i Complements us recorda que si voleu fer la llista de naixement del vostre fill o filla aqui al poble i facilitar les compres als vostres familiars, amics o coneguts passeu i us informarem de les opcions que tenim perquè escolliu la millor.  

Només recordar que encara estem de REBAIXES. Aprofiteu, val la pena.

Gràcies per la vostra confiança i com sempre, Maite Moda i Complements a la vostra disposició.

 

L'Associació Leader de Ponent busca perfil professional tècnic de l'àmbit de l''Eficiència Energètica i les Energies Renovables per cobrir baixa laboral per als propers mesos. Les persones interessades podeu enviar el currículum al correu electrònic [email protected]

 

L'Ajuntament d'Arbeca demana a tota la població que segueixi extremant les mesures de prevenció per evitar el rebrot de la COVID 19.