AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 d'agost de 2023

28/08/2023

L'Ajuntament informa que demà i dimecres hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del pou. Els horaris són dimarts de 9h a 13h i de 18h a 20:30h i dimecres, de 10h a 13:30h i de 18h a 20:30h.

_____________________

 

Normes d'ús de l'Àrea  d'emergència del servei de recollida porta a porta:

Aquest espai és per l'ús puntual i extraordinari dels veïns i veïnes d'Arbeca per a quan no es pugui complir l'horari del servei de recollida porta a porta.

Solament està permès depositar hi els residus  domèstics pels següents motius:

 Incompatibilitat per horaris de feina.

Incompatibilitat als domicilis d'una segona residència puntual.

Marxar de vacances o viatge.

Viure fora del nucli urbà 

 Per a d'altres supòsits cal comunicar-ho prèviament a l'Ajuntament o al Consell Comarcal.

Per a mantenir l'espai net i accessible és obligatori depositar els residus dins del contenidor corresponent i està totalment prohibit deixar-los al terra.

Les capses de cartró han d'anar plegades dins dels contenidors.

 Gràcies per la vostra col·laboració.

_____________________

 

CaixaBank comunica que l’oficina romandrà tancada del dia 4 al 6 de Setembre ambdós inclosos per vacances. L’Oficina disponible més propera és: 0224-Juneda 

_____________________

 

L'acadèmia Let's Go! Arbeca, està oberta avui en horari de 16:00 a 19:30 hores, per tal de facilitar-vos horaris i/o inscripcions noves pel proper curs. Per qualsevol consulta i/o dubte, també podeu trucar al 696629708 (Maite).

_____________________

 

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin participar del berenar-sopar el dia 11 de setembre, que podran apuntar-se al mateix casal amb horari de 18 a 20h. des del dia 31 d'agost fins al 2 de setembre, ambdós inclosos.

No s'acceptarà a ningú fora d'aquest plaç.

El preu és de 18 €.

Per més informació podeu trucar a la Rosa, al tf. 973 160 335.

_____________________

 

El Forn de Pa de la Pili fa saber que tindran orelletes per la Festa Major de Les Borges Blanques. Totes les persones interessades han d'anar demà al matí a encomanar-les.

_____________________

Unió de Pagesos convoca als regants del canal d’Urgell i del canal Segarra-Garrigues a l’assemblea informativa sobre ajuts a la sequera dimecres 30 d’agost de 2023 a les 21h

Sala d’Actes de la Cooperativa de Bellcaire (Av Onze de Setembre, Nº 162). Bellcaire d’Urgell

 

 _____________________

 

Havent-se iniciat el procediment de licitació per al’execució de les obres de rehabilitació, enderroc i pavimentació de la plaçade la Vila de La Granadella, tots els empresaris i empreses interessades, i quereuneixin les condicions exigides, poden presentar les seves ofertes mitjanantSobre Digital, fins al dia 13 de setembre de 2023.

Per qualsevol informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de La Granadella.