AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 27 de setembre de 2021

27/09/2021

El 28 i 29 de setembre hi haurà Servei de deixalleria mòbil a Arbeca, ubicada a la cruïlla Av. Montserrat—Carrer del Pou en horari de 10 a 13:30h

Aquest servei consisteix en la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta.

 

Quins residus s’hi recullen?

S’hi podrán dur varietat de residus resumits en aquestes pàgines, de la mida que ens serien fàcilment transportables al nostre

vehicle particular. Com per exemple electrodomèstics fins la mida d’un microones.

No s’hi acceptaran voluminosos com matalassos, sofàs, somiers, neveres, rentadores, vidres grans o mobles, que ja que

aquests continuaran sent recollits pel servei de recollida de voluminosos mensual del municipi (més informació i dies de recollida al teu ajuntament).

___________________________________________

 

L'Ajuntament comunica que el proper dissabte 2 d'octubre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins al dimecres 29 de setembre fins a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajuntament, que estiguin a l'adreça especificada a les 6 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada.

 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres electrodomèstics.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

 

______________________________________

 

L'Ajuntament informa que s'obre el període d'inscripció per a poder anunciar-se al llibret de la Fira de Santa Caterina d'aquest 2021. Les persones interessades, que contactin via correu electrònic a [email protected] . La data límit per comunicar-ho és el 13 d'octubre.

_______________________________________

La biblioteca Atlàntida informa que s'obren les inscripcions per al club de lectura d'adults. Les reunions seran mensuals, l'últim dimecres de cada mes. La primera lectura serà Anatomia de les distàncies curtes de Marta Orriols
INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 15 D'OCTUBRE a la biblioteca, al seu web https://biblioteca080.wixsite.com/bibliotecaarbeca/club-lectura o a través del correu electrònic: [email protected]

_________________________________________

Aquest proper dissabte, 2 d'octubre, a les 22:00h, la Sala l'Abadia acull la 21ª Mostra de Teatre Còmic Amateur de Les Garrigues, amb l'obra "Si jo fos ric", del quadre escènic de Sant Medir. El Preu de l'entrada és d'1€. Les podeu adquiri a través d' arbeca.koobin.cat o a la Biblioteca Atlàntida aquest dimarts i dijous.

 

A causa de les mesures, hi ha aforament limitat de 120 persones.

 

________________________________

La Federació d'associacions de dones de les Garrigues organitza un  TALLER DE MINDFULNESS I GESTIÓ DE LES EMOCIONS I L'ESTRÉS en format ONLINE, gratuït per les sòcies de l'Associació de dones. La resta heu de pagar 15€ de matrícula. Es faran 9 sessions, una cada primer dijous del mes, de 7 a dos quarts de nou de la tarda. 

Inscripcions enviant un correu a [email protected] indicant : nom, cognoms, telèfon, municipi, i si és socia. L'activitat comença el 7 d'octubre. Places limitades.

_______________________________

Aquest proper cap de setmana, 2 i 3 d’octubre arriba el cap de setmana ibèric a la fortalesa dels Vilars d’Arbeca. Visites gratuïtes, exposicions, tallers, tastos de vins i olis i també servei de tapes. 

A més, podeu reservar un menú degustació de plats ibèrics a Restaurant La Placeta.

_________________________________________

S'han perdut dos gossos raça pastor alemà, coresponen al nom de Roc i Tina. Si algú els ha vist, sisplau truqueu al telèfon 642 43 41 56.

Gràcies.