AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 27 de novembre de 2023

27/11/2023

L'Ajuntament informa que demà i dimecres, hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. Els horaris són demà de 9h a 13h i de 17h a 19h. i dimecres, de 10:30h a 13h i de 17h a 19h.

_________________________

L'Ajuntament comunica que el proper divendres, 1 de desembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres a les 12:00 h.

_________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que del 30 de novembre al 8 de gener romandrà tancada per trasllat. Al gener reobrirà les portes a la Sala Màrius Torres de forma provisional.
També informa que durant aquesta setmana hi haurà venda benèfica de novel·les d'adult per recaptar fons per la marató de TV3.

 

Disculpeu les molèsties.

_________________________

La Regidoria de Salut, juntament amb diverses associacions de la nostra Vila està preparant, pel cap de setmana del 16 i 17 de desembre, diversos actes esportius, culturals i festius per col·laborar amb la Marató de TV3.

 

També es realitzarà la ja tradicional tarda de BINGO. Si tens botiga o activitat i vols col.laborar amb productes per tal que siguin donats com a premis, et recordem que, fins el dia 5 de desembre, pots portar-los a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, o bé trucar a l’Ajuntament, al telèfon 973 160 008, per tal que els vinguem a recollir.

 

Col.laborem amb La Marató que dona llum a la salut sexual i reproductiva.

_________________________

Es comunica que el taller de noves tecnologies es reprendrà a partir del dilluns, 4 de desembre a les 18 h. al Casal de la Gent Gran

_________________________

El Consell esportiu de les Garrigues us presenta un nou programa: ESPORT I FAMÍLIA. 

Cada mes es realitzarà una jornada a un poble diferent de la comarca relacionada amb una temàtica, en total 7 jornades. A cada jornada s’aconseguirà una xapa.

L’objectiu serà fomentar l’activitat física en família tot coneixent municipis i espais dela nostra comarca.

La primera jornada tindrà lloc el dia 16 de Desembre a Juneda. Les inscripcions caldrà fer-les a través del codi QR del cartell.

Animeu-vos a col·leccionar les nostres xapes!!!!

Per més informació us podeu posar en contacte al [email protected]

_________________________

El Banc d'Aliments i Càritas d'Arbeca dona les gràcies a tot el poble pel compromís pres i la col·laboració en la recollida d'aliments del Gran Recapte.

_________________________

CaixaBank comunica que la setmana del 4 al 7 de Desembre l’oficina obrirà al públic el dia 5 de Desembre de 8:15 a 10:30. Els dies 4 i 7 de Desembre l’oficina romandrà tancada per vacances. L’Oficina disponible més propera és: 0066-Les Borges Blanques.