AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 27 de maig de 2024

27/05/2024

L'Ajuntament informa que demà dimarts, 28 i dimecres, 29 de maig hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari serà:

Dimarts de 9 h. a 13 h. i de 18 h. a 20 h.

Dimecres de 10:30 h. a 13 h. i de 18 h. a 20 h.

________________________________

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 1 de juny es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, 29 de maig a les 12:00 h.

_______________________________

L'Ajuntament informa que les oficines d'atenció al públic romandran tancades demà dimarts, 28 i dimecres, 29 de maig amb motiu de la implantació de l'administració electrònica a l'ajuntament. Restarà oberta l'atenció telefònica al telèfon 973160008. Per a qualsevol consulta o urgència podeu utilitzar les vies electròniques a través del correu [email protected] així com formalitzar instàncies a través de la seu electrònica.


_______________________________

Unió de Pagesos organitza un curs d’APLICADOR DE PRODUCTES FITOSANITARIS:

BIOCIDES (25h) a Ivars d’Urgell
Aquest es durà a terme els dilluns, dimecres i dijous del 5 al 17 de juny en horari de tarda. El curs està finançat pel Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, i està homologat. 

Data límit d'inscripció: dimecres, 29 de maig de 2024.

Per a més informació podeu contactar amb Alba Gámez al 635827364 o [email protected]


_______________________________

Els Agents Rurals recorden que els permisos per a les cremes col·lectives de restes vegetals agrícoles finalitzen el dia 31 de maig. Es recorda que és prohibida, tot l'any i arreu, la crema de restes vegetals hortícoles, de la jardineria, de les restes forestals i els inorgànics (plàstics, pneumàtics, etc...). Els permisos per als focs d'esbarjo són autoritzables fins al 14 de juny.
_______________________________

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Esportiu de Les Garrigues fan saber que s’ha obert el període d’inscripcions al Casal d’Estiu 2024. Per a més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

_______________________________

El grup de Colònies d’Arbeca informa que segueix obert el període per inscripcions a les Colònies d’Estiu d’enguany a Hostalets de Balenyà del 19 al 28 de juliol de 2024. Per més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

________________________________

Presentació de l'Associació Garrigues Empresarial el dimecres, 29 de maig a Arbeca i el 6 de juny a la Granadella.

________________________________

S'informa que el divendres, 31 de maig de 2024, finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodos de 4G i 5G.

________________________________

Necessites DORMIR MILLOR??? ARDITELL de Les Borges Blanques comença la "PROMOCIÓ DEL DESCANS".

Fins a un -45% dct en matalassos, bases, arcons, coixins i fundes. Butaques relax!!!.

Horari de botiga: de dilluns a divendres de 10- 14h i de 15h-19h . Fora d'horari deixa el teu missatge al contestador i ens posarem en contacte amb tu.


________________________________