AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 27 de maig de 2021

27/05/2021

Continuem amb els actes de la Primavera cultural:

- Dissabte 29 de maig a les 20:00h a la sala l'Abadia, espectacle musical amb "Amics", protagonitzada per Dafnis Balduz i Carla Barroso. Entrada general 7€ i reduïda 5€.

- Diumenge 30 a les 18:00h a la Sala l'Abadia, espectacle familiar "Embolic a la granja" de la companyia Baldufa. Entrades a 4€.

Entrades disponibles a Biblioteca Atlàntida o a la web arbeca.koobin.cat . També ho pots fer a través de la web de l'ajuntament, a l'apartat de Primavera Cultural.

_______________________

Del 25 de maig al 5 de juny la biblioteca celebra la Setmana de la natura amb moltes activitats:

- Seguim amb la Mostra d'artistes locals amb l'exposició dels quadres de Marian Dalmau. Podreu veure'ls fins al dia 17 de Juny

- Concurs infantil de punts de llibre. Els més bonics s'imprimiran i repartiran entre els usuaris de la Biblioteca l'Atlàntida. Teniu fins al dia 4 de juny per presentar-los!

- El dimecres dia 2 de Juny a la Sala Màrius Torres, tindrà lloc el TALLER "Construcció de Caixes Niu" per Ocells insectívors. Un taller familiar amb el qual ho aprendrem tot sobre els ocells i el seu hàbitat.

*INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA a la Biblioteca o al correu electrònic [email protected] fins al dia 28 de Maig.

___________________________

Un grup de joves d'Arbeca us presenten el Casal Municipal d'aquest estiu!

Amb la col·laboració de Quàlia. No t’ho pensis més i apunta't al Casalet d'Estiu d'Arbeca!

A càrrec de Mar Andrés,  Soraya Gonzalez, Rut Morgades i Adrià Perera.

Preus promocionals fins el 13 de juny

Consulta tota la informació a l'enllaç de l’ebando.

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte aal correu [email protected] o al telèfon 663 26 34 94

_____________________________

La Cooperativa Arbequina informa a totes les socies i socis que el dimarts dia 1 de juny estarà tancada al públic per inventari. A més, els dies 2-3 i 4 de juny les oficines estaran tancades al públic per reformes. Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a [email protected] o trucar al 973 160 000. Disculpeu les molèsties. Aprofitem per informar que ja podeu passar pel magatzem per apuntar-vos per cosetxar.

_____________________________

La 37a Marxa Ecològica i per la Pau, prevista pel proper diumenge, 30 de maig, no es realitzarà pel context sanitari. Tot i això, com a acte simbòlic, es farà la lectura del manifest a la Plaça Lluís Companys d’Arbeca a les 12 del migdia. Animem a que vingueu a donar suport a la Marxa! Ens veiem l’any que ve amb bicicleta.