AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 27 de juliol de 2021

27/07/2021

Degut al recent increment de casos de Covid 19 a la nostra comarca, tornem a demanar precaució: Distància, mans i mascareta. Gràcies.

_______________________

La Biblioteca Atlàntida informa que aquesta tarda romandrà tancada, disculpeu les molèsties.

_________________________

Si tens 16 anys o més i encara no portes cap dosi de la vacuna, demana hora per a fer-ho.

Es vacunarà demà dimecres dia 28 al pavelló de l´oli amb cita prèvia. Solicita la teva cita a l´adreça vacunacovid.catsalut.gencat.cat, seleccionar vacunar-se al cap i seleccionar pavelló de l’oli, o telefonant al CAP de Les Borges 973142033 o al telèfon 634745431.

___________________________

Informem que demà dimecres, de 10:00h a 13:30 h, hi haurà servei de deixalleria mòbil a Arbeca. Estarà ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou.

__________________________

Recordem que demà és l'últim dia per inscriure's a l'activitat de Paintball de la I SETMANA DEL JOVENT ARBEQUÍ.

El preu de l’activitat són 5€. Aforament límitat. Inscripcions a les Oficines de l'Ajuntament de 10h a 14h. Es demana portar l'import just.
Activitat dirigida per a joves a partir de 12 anys.

________________________________

L'Ajuntament recorda que demà dimecres 28 de juliol és l'últim dia per inscriure als infants per l'esplai de l'escoleta.

________________________________

L’Agrupació Sardanista Arbeca Nostra comunica que tothom que vulgui el llibret dels 30 any d’Aplec, que ho comuniqui a qualsevol membre de la junta.

__________________

Informem que l'omplidor de botes està fora de servei. En els següents dies s'espera que quedi reestablert el servei. Tant aviat com estigui arreglat, es comunicarà.

Disculpeu les molèsties.