AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 27 de febrer de 2023

27/02/2023

Us recordem que demà és l'últim dia per participar en el concurs "Endevina el racó d'història" del mes de febrer. Podeu dipositar la vostra resposta a l'urna que trobareu a la biblioteca.

________________________________________________________

 

Aquest dissabte a les 20:30h a l'Abadia, concert amb el Cor Euridice. Ens presenten "Som Natura", una reflexió coral al voltant de l'emergència climàtica. Entrada general 5€ i menors de 30 anys 3€. Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat

______________________________________________________

 

L'associació cotra el Càncer a Arbeca us convida a visitar l'exposició "Apropa't a la meva realitat". La trobareu al rebedor de la biblioteca fins el dia 10 de març.

_______________________________________________________

 

L’Ajuntament informa que a partir del 27 de febrer el servei de Podologia formarà part del programa Empic del conveni que l’Ajuntament té signat amb el Consell Comarcal. Per aquest motiu, els majors de 60 anys o amb una discapacitat reconeguda es beneficiaran d’una bonificació de 5€ a les visites. Per sol·licitar hora cal trucar directament a la podòloga (Èrika) i al moment de la visita caldrà omplir un full amb les dades personals i bancaries i es cobrarà pel banc.

______________________________________________________

Prova sistema d'Alertes de Protecció Civil 28/02/2023

Protecció Civil informa que el proper dia 28 de febrer de 2023 a les 11 hores, es realitzarà una prova del Sistema d'Alertes de Protecció Civil per a totes les comarques de la demarcació de Lleida i de l'Alt Pirineu i Aran. Aquesta prova tindrà una durada de 30 minuts.

Aquesta prova s'emmarca en el compliment de la Directiva 2018/1972 del Parlament Europeu i del Consell, que imposa l'obligació a tots els països membres de disposar de sistemes d'alerta per situacions d'emergència greu basats en l'enviament d'alertes alstelèfons mòbils de la població afectada.Durant la prova, tots els telèfons mòbils que puguin rebre l'alerta de Protecció Civil, sonaran i es visualitzarà a la pantalla un missatge indicant que és tracta d'una prova.

Recordeu:

El terminal haurà d'estar encès i tenir cobertura del seu proveïdor de telefonia.El sistema no té informació sobre la quantitat de terminals que reben el missatge.S'envia indiscriminadament a tots els mòbils que es troben a la zona de cobertura deles antenes activades.La delimitació de l'àrea afectada és aproximada, dependrà de la cobertura de l'antenaque s'activa.El sistema prioritza que els terminals de l'àrea afectada rebin el missatge. Prioritza el seu enviament davant d'altres comunicacions.Tot i que el mòbil es trobi en silenci, l'alerta serà sonora.Els cossos operatius, així com el 112 i 012 estan informats de la prova.

L'objectiu d'aquesta prova és la millora dels nostres protocols de seguretat cap a laciutadania, per tal de poder transmetre instruccions en cas d'emergència imminent.