AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 27 d'abril de 2022

27/04/2022

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, avui no ohi haurà servei de recollida.

_____________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

_____________________________________

L'Ajuntament informa que en horari de 10 a 14 hores, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana es lliurarà l'adhesiu per a marcar els cubells de residus de material tèxtil sanitari i excrements d'animals a tots els domicilis que es van quedar sense.

Recordem que aquests tipus de residus es recolliran cada dia de servei dins d'una bossa en un cubell a part marcat amb un adhesiu identificatiu i els dilluns dins del cubell de la resta.

 

______________________________________

L'Ajuntament informa que avui dimecres hi ha servei de deixalleria mòbil. Està ubicada a l'encreuament del C/ del Pou amb l'Av. Montserrat. L'horari de la tarda és de 17:30h a 20:00h.


___________________________________________

Degut a la reunió del club de lectura, la Biblioteca obrirà de 19 a 20h. Disculpeu les molèsties.
_____________________________________________

La Comissió de Festes recorda que fins demà es poden comprar els tiquets de la cassola de l'1 de maig. Podeu passar per l'Ajuntament en horari d'atenció ciutadana o demà per la biblioteca de 6 a 8 de la tarda. El cost dels tiquets és de 12€ amb bol ceràmic i 9€ sense bol. 

També comunica que es realitzaran les inscripcions per sol·licitar taula i espai per realitzar les cassoles de les colles.

 

_______________________________________

Càritas amb col·laboració amb l'Ajuntament organitza un sopar solidari pels pobles en guerra. El sopar serà el dia 6 de maig a les 9 del vespre. Per apuntar-vos, aneu al Casal de la Gent Gran avui o demà de 18h a 20h. El preu dels tiquets és 10€ l'adult i 5€ l'infantil.

 

________________________________________________________

Aquest diumenge, 1de maig dia de la Mare, us esperem a Gineste's. Us esperem amb diversitat de detalls, flors i rams personalitzats.

Com sempre diumenges i festius obert matí.

Encàrrecs : ☎️973 14 91 73

 

________________________________________________________

La Cooperativa arbequina informa que la bàscula municipal estarà fora de servei de 12 a 19h. per un tall de llum. En cas de necessitat, acudir a la bàscula municipal de Puig Gros. disculpeu les molèsties.

______________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que compleixin 80 anys i els qui celebrin les noces d'or, que si estan interessats en participar de la festa d'homenatge que ho comuniquin durant aquesta setmana. Per més informació podeu contactar amb qualsevol membre de la junta o trucar a la Rosa al 973 16 03 35.

_______________________________________________________

Inscripcions obertes a l’Escola de Música de les Garrigues per al Curs 2022-2023

Fins el 6 de maig

 Música per a totes les edats a partir de 3 anys

 Contacteu amb nosaltres per correu electrònic o via telefònica:

  [email protected]  /  973 143434

  Horari d’oficina de dilluns a dijous de 15.30 a 19.30 h. i divendres de 16.30 a 19.30 h.

  Reserva la teva plaça. 

__________________________________________________________

El dia 8 de maig torna la 8a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. Una marxa popular no competitiva que conta de dos circuits, 14 i 21 km aproximadament.

Una marxa que us portarà per paisatges típicament garriguencs, cabanes de volta, marges de pedra, l’ermita de Sant Bonifaci, i on al arribada us esperarà un esmorzar de brasa per a tots els participants.

Inscripcions obertes a www.marxaomellons.cat.

Us hi esperem.