AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 26 de setembre de 2022

26/09/2022

L'Ajuntament informa de talls del subministrament elèctric que efectuarà ENDESA en diferents zones del poble aquest dimarts 27 de setembre:

De 9:00h a 13:00h

________________________________________________

L’Ajuntament informa que aquest dimarts i dimecres hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal a Arbeca.

Estarà ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou i l’horari de recollida serà de 9h a 13h i de 17h a 19:30h

imagen

imagen

 

_________________________________________________

Aquest dissabte 1 d'octubre, Quico Pi de la Serra actuarà a l'Abadia a les 22h. Ja podeu comprar les entrades anticipades a arbeca.koobin.cat . Entrada anticipada 10€ i a guixeta 12€.

______________________________________________

Aquest proper cap de setmana, la Fortalesa de Vilars celebra el Cap de setmana Ibèric. A partir de les 10h Visites guiades, exposicions, tallers i tast de productes de proximitat. 

A més, a partir de la setmana vinent, l'horari d'bertura de Vilars serà de 10h a 14h. La visita guiada serà a les 11h.


 

__________________________________________________

Els Diables Calents i Cornuts d’Arbeca fan saber que ja te a disposició la loteria de la Grossa de Cap d’any. La podeu comprar per 5€ a Repunts 54, a Pa de Pessic Pastisseria o a qualsevol membre de la colla. També fa saber que encara podeu comprar samarretes dels 10 anys a 10€ als mateixos punts de venda.

__________________________________________________

L'Assemblea Nacional Catalana i el Consell de la República organitzen autocars per anar a la manifestacióen commemoració del 5è aniversari de l'1 d'octubre a l'Arc de Triomf de Barcelona. Per fer inscripcions a Llibreria Quaderns, al telèfon 973 14 08 21 , al telèfon 606 26 45 88. Preu 15€. Es pot fer el pagament en efectiu o per Bizum. 

_________________________________________________

Des dels Consells Locals de la Vegueria de Ponent, junt amb altres entitats, us convidem a l'acte lúdic i reivindicatiu en commemoració dels 5 anys de la defensa de les escoles pel referèndum de l'1 d'cotubre. L'acte tindrà lloc divendre s30 de setembre a les 20h davant l'EOI de Lleida. 

Tothom qui hi vulgui assistir, a les 19h es farà una marxa lenta de vehicles que anirà de la Cooperativa Sant Isidre de Les Borges Blanques fins a Lleida. 

_____________________________________________