AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 26 de novembre de 2021

26/11/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

______________________________

L'equip mèdic del consultori d'Arbeca comunica a la població major de 60 anys, i a la població amb patologia de risc, que vulguin rebre la vacuna de la Grip que poden trucar o passar per al consultori per a concertar visita.

Al mateix temps recordem als pacients majors de 70 anys que vulguin rebre la 3a dosis de la vacuna contra la covid, aixi com també la de la Grip, que els podem programar i sel's vacunarà al pavelló de l'oli de les Borges Blanques.

______________________________________

 

Estàs empadronat a Arbeca? Vols 4 vals de 10 € per gastar en el comerç local?

L'Ajuntament informa que s'ha iniciat el període per sol·licitar una subvenció per fomentar el consum als comerços locals. Fins el dia 10 de desembre, pots passar per l'Ajuntament en horari de 10h a 12h, de dilluns a dimecres a omplir la teva sol·licitud.

* Els vals només es poden sol·licitar una vegada per cada unitat familiar.

__________________________________

______________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-les als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a aquesta recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem-hi!

_________________________________

 

S'ha perdut un gat de la Flora de color beig amb un collar de color negre, des de dissabte al matí per la zona del toll, i que respon al nom de Bimo.

_________________________________

La Botiga de CAL MARTÍ us recorda que aquest diumenge dia 28, surt a la venda el disc de la MARATÓ. Per aquest motiu tindrem obert el nostre establiment tot el dia. Recordeu que el disc de la MARATÓ només estarà a la venda aquest diumenge.

La Botiga de CAL MARTÍ amb la MARATÓ!!

Gràcies a totes i a tots per la vostra col·laboració.

_________________________________

Qui vulgui llogar els baixos d'un local de 120 m2, que truqui al telèfon 722350927.

_________________________________

Les empreses d'Arbeca tornen a sortejar 3 megacistelles per Nadal.

A la cistella més gran hi ha inclòs un viatge al Carib. Pots comprar les butlletes per només 1 € al comerços i empreses del nostre poble. Molta sort!

_________________________________

Aquest proper dissabte 27 de novembre a les 18:30h a l'Abadia, cinema amb la pel·lícula "Benedetta". Entrades a 4 i 5 euros, disponibles a arbeca.koobin.cat, avui a la tarda a la biblioteca l'Atlàntida o a taquilla el dissabte.

I el proper diumenge, a les 18h , concert a la carta amb Lluís Gavaldà & Joan Pau Chaves. Podeu aconseguir les entrades al web arbeca.koobin.cat, avui a la tarda a la biblioteca l'Atlàntida o a taquilla el diumenge.

_______________________________

Us informem que aquest diumenge dia 28 de novembre  a les 15:30 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i CF ALCARRAS.

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.