AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 26 de maig de 2023

26/05/2023

L'Ajuntamentinforma que ja es poden demanar els ajuts per retirar amiant de les cobertes d’edificis. El termini per presentar les sol·licituds és de dos mesos. Trobareu més informació a la web de l'Ajuntament d'Arbeca.

_________________________

 

La biblioteca l'Atlàntida us convida als actes de la setmana de la natura.

-Avui a les 17.30 h Hora del conte: La marxa ecològica i per la pau amb ulls d'infants. Lectura del conte a càrrec de la Rut Morgades i posterior manualitat.

-Divendres 2 de juny a les 17 h Taller de papallones. Públic familiar. Inscripció prèvia obligatòria a la biblioteca o al correu [email protected].

_____________________

 

Com cada últim diumenge de maig, arriba la 39a Marxa Ecològica i per la Pau!
Aquest diumenge agafeu les bicicletes i sumeu-vos a la marxa mes marxosa de les terres de Ponent!

Tothom que ho vulgui podrà sortir des d'Arbeca a les 8:00 des de la Plaça Lluís Companys, sortida coordinada per La Petjada del Secà.
La Marxa arrbiarà a les 12h del migdia.

________________________

 

La Junta del Casal de la gent gran comunica a tots els socis que enguany compleixin 80 anys i també als que celebren les noces d'or, que si volen participar de la Festa-Homenatge el 24 de juny, dia de Sant Joan, ho comuniquin a qualsevol membre de la Junta o bé a la Rosa al 973 160 335 , fins el dia 31 de maig.

_______________________

 

L'Ajuntament recorda que el proper dimecres al matí es recolliran les restes vegetals i d'esporga. Ho podeu sol·licitar trucant a l'Ajuntament o a les Oficines d'Atenció Ciutadana fins el dimarts a les 13h.

S'han de treure màxim 4 sacs, el dimarts a la nit.

_______________________

 

L'Ajuntament comunica que el proper dissabte 3 de juny es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973 160 008 o al correu electrònic urbanisme@arbeca.cat  fins al dimecres a les 13h.

___________________

La candidatura de Compromís per Arbeca convida a tota la població a l'acte de final de campanya avui a les 20h a la Sala República. En acabar hi haurà un petit refrigeri.

 

________________________

Esquerres d'Arbeca convida a tota la població avui a les 21:30h al míting de final de campanya, que tindrà lloc a la Sala l'Abadia. Al finalitzar hi haurà un refrigeri amb acompanyament musical.