AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 26 d'abril de 2023

26/04/2023

Degut a les restriccions d'aigua per tanca del Canal d'urgell, l'omplidor de botes estarà obert de dilluns a divendres de les 8.30h a les 11.30h. Ús exclusiu pels veïns d'Arbeca, per ensulfatar.
_______________________
 
La Biblioteca informa que aquesta tarda obrirà de 19 a 20h degut a la reunió mensual del club de lectura. Disculpeu les molèsties.
_______________________
 
37a Fira del Gos Caçador d'Arbeca
 
Aquest diumenge 30 d'abril - La Capella -de les 9h a les 15h
Mostra de gossos de caça; Tir amb arc i carrabina d'aire; expositors cinegètics; Hunter Field Target; Trobada de Caçadors i servei de bar i brasa.
També podeu consultar als diferents bars i restaurants del poble el menú disponible.
 

__________________
 
La Comissió de Festes comunica que ja es poden passar a comprar els tiquets de la cassola de tros per l'1 de Maig a la Capella. El preu del tiquet serà de 10€ i de 13€ en cas de cassola més bol ceràmic.
També us podreu apuntar per solicitar taula i espai per realitzar la cassola.
Podeu passar per les oficines, en horari d'atenció ciutadana fins divendres 28 i en horari de biblioteca només divendres.
 

___________________
 
Recordem que hi ha servei de Deixalleria Mòbil, ubicada a la cruïlla de Carrer del Pou amb Av. Montserrat. Aquesta tarda de 17h a 19:30h.
__________________
 
Ja podeu visitar l'exposició "Nòmades: Migracions forçades", a la Biblioteca Atlàntida. Aquest divendres a les 19h tindrà lloc un taller que ens ajudarà a detectar i eliminar els estereotips i prejudicis racials. L'activitat està adreçada tant a joves com a les seves famílies Inscripció fins dijous 27 a la biblioteca o al correu [email protected]
 

_____________________
 
Trobada Interdiocesana de Vida Creixent a Girona, el dimecres 10 de maig. La sortida serà a les 7h del matí puntuals. El preu de l'autocar i el dinar són 45€. Teniu temps per apuntar-vos fins el 28 d'abril. Més informació al telèfon 636 08 92 75
_______________________
 
____________________
 
La Residència l'Anunciata de Juneda necessita cuinera, jornada completa.
Contacte al telèfon 623 10 89 33. Envieu curriculum al correu [email protected]