AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 26 d'abril de 2022

26/04/2022

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recull la fracció orgànica i la fracció de paper i cartró.

També es recolliran, bolquers, compreses i excrements d'animals dins d'una bossa o cubell convenientment senyalitzats.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!

_____________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

_____________________________________

L'Ajuntament informa que en horari de 10 a 14 hores, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana es lliurarà l'adhesiu per a marcar els cubells de residus de material tèxtil sanitari i excrements d'animals a tots els domicilis que es van quedar sense.

Recordem que aquests tipus de residus es recolliran cada dia de servei dins d'una bossa en un cubell a part marcat amb un adhesiu identificatiu i els dilluns dins del cubell de la resta.

 

______________________________________

L'Ajuntament informa que aquest dimarts i dimecres torna el servei de la deixalleria mòbil. Està ubicada a l'encreuament del C/ del Pou amb l'Av. Montserrat. L'horari és de 10:00h a 13:30h i de 17:30h a 20:00h.


___________________________________________

Actes de la Primavera Cultural.

Avui a les 18h a l'Abadia, xerrada sobre "Acompanyament al dol". Acte organitzat per l'Associació Contra el Càncer d'Arbeca. 

 

______________________________________

La Comissió de Festes recorda que fins dijous es posen a la venda els tiquets de la cassola de l'1 de maig. Podeu passar per l'Ajuntament en horari d'atenció ciutadana i el dijous 28 per la biblioteca de 6 a 8 de la tarda. El cost dels tiquets és de 12€ amb bol ceràmic i 9€ sense bol. 

També comunica que es realitzaran les inscripcions per sol·licitar taula i espai per realitzar les cassoles de les colles.

 

_______________________________________

Càritas amb col·laboració amb l'Ajuntament organitza un sopar solidari pels pobles en guerra. El sopar serà el dia 6 de maig a les 9 del vespre. Per apuntar-vos, aneu al Casal de la Gent Gran avui, demà o demà passat de 18h a 20h. El preu dels tiquets és 10€ l'adult i 5€ l'infantil.

 

________________________________________________________

AQUEST DIUMENGE 1 de MAIG DIA de la MARE! 

Dir GRÀCIES , t'estimo, ets la millor, Felicitats, els millors desitjos... Una bona manera és dir-ho, amb les flors, els boquets, els complements, la moda, i els detalls especials de Gineste's.

També us proposem que fem esclatar la Primavera als carrers, balcons i llocs especials de casa Vostra.

COM SEMPRE, DIUMENGES I FESTIUS OBERT PEL MATÍ 

 

Encàrrecs : ☎️973 14 91 73

 

________________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que aquest 2022 compleixin 80 anys i els qui celebrin les noces d'or, que si estan interessats en participar de la festa d'homenatge el 24 de juny al casal, que ho comuniquin durant aquesta setmana. Recordem que diumenge és l'últim dia per comunicar-ho. Per més informació podeu contactar amb qualsevol membre de la junta o trucar a la Rosa al 973 16 03 35.

_______________________________________________________

 

El dia 8 de maig torna la 8a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. Una marxa popular no competitiva que conta de dos circuits, 14 i 21 km aproximadament.

Una marxa que us portarà per paisatges típicament garriguencs, cabanes de volta, marges de pedra, l’ermita de Sant Bonifaci, i on al arribada us esperarà un esmorzar de brasa per a tots els participants.

Inscripcions obertes a www.marxaomellons.cat.

Us hi esperem.