AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 d'octubre de 2022

25/10/2022

L'Ajuntament d'Arbeca vol agrair a totes les veïnes i veïns el compromís amb el medi ambient i la feina ben feta amb la recollida de residus Porta a Porta que ha fet que Arbeca lideri el reciclatge de residus municipals a la comarca de Les Garrigues. Moltes gràcies.

___________________________________________

L’Ajuntament informa que fins a nou avís es produiran talls intermitents de transit a l’Avinguda de les Borges Blanques, a l’alçada de les pistes municipals d’atletisme i piscines municipals, pel començament de les obres d’ampliació i millora del col·lector sota el canal d’Urgell. Així mateix, es tallarà l’Avinguda de Les Garrigues des de l’Avinguda de les Borges Blanques fins el C/ Àngel Guimerà. Disculpeu les molèsties. 

_________________________________________________________________

Des del consultori mèdic us comuniquem que la campanya de la vacunació antigripal i la dosi de record de covid s’iniciarà el proper dijous 27 d´octubre. Les persones majors de 60 anys i les menors de 60 anys amb malalties cròniques ja poden programar-se. A més, per entrar al Consultori es recomana portar la mascareta. En cas de tenir símptomes de Covid, truqueu abans per demanar hora.

_________________________________________________________________

Servei gratuït de Transport de persones al Cementiri Municipal

Amb motiu de les diades de la Festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament d’Arbeca posa a disposició de totes les vilatanes i vilatans que ho necessitin un servei de taxi gratuït al Cementiri Municipal.

Diumenge 30 d’octubre i dimarts 1 de noviembre// Horari: de les 10h a les 14h i de les 15h a les 18h

Llocs de recollida: Parades del Bus ( Plaça Lluís Companys i Avda. Verge de Montserrat ) i Casa de la Vila.

També hi haurà servei de recollida a domicili per a persones amb dificultat de moviment, trucant al tfn. 647 216 356

_________________________________________________________________

Es fa saber que aquesta setmana no hi hauirà activitat de memòria. Començarà la setmana vinent.

________________________________________________________________

L’Ajuntament informa que aquest dimarts i dimecres hi ha el Servei de Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal a Arbeca.

Està ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou i l’horari de recollida és de 9:00h a 13:30 h i de 18h a 20h.

__________________________________________________________

L'Ajuntament informa de talls del subministrament elèctric que efectuarà ENDESA en diferents zones del poble aquest dimecres 26 d'octubre: De 8:00h a 13:00h

Podeu consultar les zones afectades a la pàgina web de l'Ajuntament, a l'apartat de noticies o a l'Ebando.

Per qualsevol dubte podeu trucar a Endesa al telèfon 800 76 07 06.

________________________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida us convida aquest divendres 28 d'octubre a l'Hora del conte "Especial Castanyada"! L'activitat tindrà lloc a les 17 h a la Biblioteca. Us hi esperem!

_______________________________________________________________

Aquest diumenge a les 18h a l'Església, Concert de cloenda del 17è Festival Internacional de Música "MUSIQUEM LLEIDA!"

ESPECTACLE DE PAGAMENT AMB TAQUILLA INVERSA

La taquilla inversa consisteix en convertir l’espectador en aquell qui decideix quant val l’espectacle, performance o concert que acaba d’assistir. Així doncs, cadascú fa un exercici de responsabilitat i paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l’esdeveniment sense preu mínim ni màxim.

________________________________________________________________

A la Botiga de Cal Martí us fa saber que el divendres al matí és l'últim dia per encomanar les flors naturals per Tots Sants. També tenim una gran varietat de centres de flors artificials. Recordeu que aquest dissabte, diumenge i dilluns tindrem obert el nostre establiment tot el dia. Flor natural i artificial a Cal Martí. 

________________________________________________________________

S'acosta Tots Sants i a Floristeria Gineste's ja podeu fer els vostres encàrrecs de flor artificial i natural. Com sempre, hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. 

Si tens la jardinera d'altres anys, vine, escollirem i t'aconsellarem de la millor opció. També podeu fer la vostra comanda al telèfon 973 149 173. Gineste's sempre al vostre servei!

______________________________________________________

El 31 d’octubre arriba la castanyada! Aquest any organitzada pels Diables d’Arbeca. Hi haurà sopar popular amb menú infantil a 8€ i adult a 15€. A 2/4 de 12 i amb accés lliure, monòleg amb Miguel Espejo. I a partir de la 1, concert amb 25cent40 i Dj Adam Lay. Podeu apuntar-vos al sopar a Pa de Pessic Pastisseria i a Repunt's 54 fins demà.