AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 de setembre de 2023

25/09/2023

Diumenge, 1 d'octubre a les 19h a l'Abadia, Música i Poesia amb l'espectacle "Tinta i desordre". Entrades anticipades general 8€ i per menors de 30 anys, 6€. A la venda a la web arbeca.koobin.cat, el dijous a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de 12 a 13 h. 

Entrades diumenge a guixeta a 10€ i 6€.

_____________________

L’Ajuntament recorda a les persones que passegen un gos pel carrer l’obligació  d'adoptar les mesures necessàries perquè aquest no embruti amb les seves deposicions fecals, residus alimentaris les voravies, zones de vianants, parterres, zones verdes, zones terroses, parcs, façanes d'edificis, mobiliari urbà o indrets d'ús general de trànsit, estança o joc dels ciutadans, i en tot cas es procedirà immediatament ala neteja dels elements afectats.

 

La persona que porti un animal està obligada a retirar els excrements o restes alimentàries sempre i a tot arreu de forma immediata i convenient, netejant, si fos necessari la part de la via, espai públic o mobiliari que hagués resultat afectat. Les deposicions fecals s'han de dipositar higiènicament i de forma correcta (amb bosses o altres embolcalls impermeables) als llocs adequats que estableixi I’ Ajuntament, o en el seu defecte, als contenidors de matèria orgànica del municipi. Hi ha papereres especifiques al Parc del Cementiri Vell, Plaça Lluís Companys, Pàrquing de la Plaça de la Serp, Castell i final del carrer Germanes Dominiques al costat de l’Avinguda de Les Garrigues.

 

Es recorda que d’acord amb l’ordenança reguladora de la tinença d'animals dins el terme municipal d'Arbeca  l’incompliment de l’obligació de recollir els excrements o deposicions dels animals de companyia és considerada com una falta amb una sanció de fins a 750€.

Moltes gràcies.

_________________________

L'Ajuntament informa que demà i dimecres, hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. Els horaris són demà de 9h a 13h i de 18h a 20h. i dimecres, de 10h a 13h i de 18h a 20h.

_________________________

L'Ajuntament comunica que el proper dissabte, 30 de setembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a ajuntament@arbeca.cat fins dimecres, 27 de setembre a les 12:00 h.

_________________________

La Biblioteca l'Atlàntida comunica que avui estarà tancada.

Disculpeu les molèsties.

_________________________

Es comunica que demà de 8 h. a 12h. hi haurà una interrupció de subministrament elèctric, per treballs de manteniment en els següents carrers:

AV/ BELIANES n° 11 , 11 DUP, 19 , 21 , 34 ,36 , 44 , 46 , 48 , 50 , 52 , 54 , 58 , 62 , 64 ,
C/ 1 DE MAIG n° 0 CSAS/N CAMBRAY, 1 , 10 , 14 , 2 EDITALLER, 6 ,
C/ BASSA (LA) n° 21 , 23 , 24 , 25 A, 25 OBR, 26 , 28 A, 29 , 30 , 31 , 32 , 33EDIMAGATZEM, 34 , 35 , 4 .,
C/ FUTBOL VELL n° 0 EDIS/N TALLER, 0 EDISN ALM.RULLO, 0 EDISNGIMNASTICA, 1 ,
C/ PAU CLARIS n° 1 ,
C/ PLA RUFIANS n° 1 , 10 , 4 , 6 ,
C/ ROGER FLOR n° 0 S/N ARELLANO, 13 , 15 ,
C/ ROGER LLURIA n° 14 MAGATZEM S/N,
CN/ PEDRUELL n° 1 EDICASA,
PD/ COMA ROCA n° 0 GJAS/N PERELLO, 0 GJAS/N SANS, 0 GJAS/N VACUNA

 

El codi d’incidència del tall es 15887401.

________________________

L'Associació de dones l'olivera comunica que a partir del mes d'octubre es reempendran les següents activitats:

- Dilluns per la tarda, gimnàstica hipopressiva.

- Dijous, marxa nòrdica.

Per més informació i apuntar-se poden passar el dimarts, 26 de setembre, de 18 a 20 h. al Casal de la Gent Gran.

_________________________

S'informa que properament s'iniciaran les diferents activitats organitzades per l'Empic. Noves Tecnologies, gimnàstica i memòria. Les persones interessades es poden apuntar al Casal de la Gent Gran el primer dia del taller, a partir del 2, 3 o 4 d'octubre.

____________________________

EL CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES INFORMA QUE DISPOSEM DEL SERVEI D’ASSESSORAMENT I INTERMEDIACIÓ SOCIOCULTURAL EN MATERIA DE CONTRACTACIÓ DE TEMPORERS.

A TAL EFECTE DISPOSEM DE LA TÈCNICA DE CAMPANYA AGRÀRIA 2023, LA SANDRA,QUE ESTÀ DISPONIBLE DE 8 A 15H DE DILLUNS A DIVENDRES. CONTACTE: TELÈFON 973142658 I/O MAIL [email protected]

____________________________

Unió de Pagesos us invita a participar de la Jornada Tècnica organitzada amb motiu de la Fira de Sant Miquel, titulada “Sequera: Reptes i futur en la gestió de l’aigua”, divendres 29 de setembre a les 10h a la Sala Nord del Pavelló 4 (Fira de Lleida). D’ella participaran els presidents de les diferents comunitats de regants de la plana de Lleida, la presidenta de la CHE i experts tècnics en la gestió de l’aigua. També comptarem amb una taula oberta al públic, on els ponents podran resoldre els vostres dubtes.