AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 de maig de 2022

25/05/2022

'Ajuntament informa que avui no hi haurà servei de recollida.

A més, es fa saber al veïnat afectat per les obres del casc antic, en l'àmbit del C/ Onze de Setembre, que durant l’execució de les obres, hi hauran 4 punts de recollida provisional repartits per la Plaça Major, C/ Abadia, C/ del Forn i Av. Portals per tal de facilitar el servei de recollida. Caldrà marcar els cubells per identificar els usuaris.

________________________________________

L'Ajuntament d'Arbeca informa que s'han posat en funcionament les càmares de vigilància de l'Àrea d'emergència provisional de la Recollida de residus porta a porta a Arbeca, la videovigilància té com a objecte vetllar pel compliment de l'obligació de dipositar els residus separats al contenidor corresponent d'acord a la  LEY 7/2022 ART.20.3

EL NO COMPLIMENT D’AQUESTA NORMA ÉS SANCIONABLE I MALMET LA TASCA DELS VEÏNS I VEÏNES QUE HAN SEPARAT ELS RESIDUS CORRECTAMENT

Recordem que aquest espai és per a un ús puntual o extraordinadi per quan no es pugui complir amb l'horari de recollida establert i és per a us exclusiu de les veïnes i veïns d'Arbeca.


________________________________________________________

Degut a la reunió del club de lectura, la Biblioteca obrirà de 19h a 20h. Disculpeu les molèsties.

_______________________________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida us convida aquest divendres 27 de maig al contacontes NATURA. Us hi esperem a les 17h al Mirador de l’1 d’Octubre.

_______________________________________________________

Activitats d'aquesta setmana:

L'Ajuntament us convida a la taula rodona 'Refugiats' que tindrà lloc avui a les 19h a l'Abadia.

Aquest dijous tindrà lloc la Xerrada "Joguines no sexistes per a infants", adreçada a famílies amb infants de 0 a 5 anys. L'acte serà a les 20 h a la Sala Marius Torres.

Dissabte, Teatre a l'Abadia. Recordarem un dels clàssics amb la representació de l'Auca del Senyor Esteve. Entrada general 6€, reduïda 5€ i pel jovent 3€. La funció començarà a les 22h

I diumenge a les 19h, sessió de cinema amb la pel·lícula "Mentes maravillosas". Entrades: general 5€ i reduïda 4€

____________________________________________

Arriba la 36a FIRA DEL GOS CAÇADOR D’ARBECA!

Diumenge 29 de maig, a la Capella, de les 9h a les 15h.

Esmorzar i barra a càrrec de Restaurant Nano's Bar.

Diferents menus de dinar a càrrec dels diferents bars i restaurants del poble. @laplacetarestaurant @la_fassina_arbeca @novaarbeca @braseriajoventut

__________________________________________________________________________

Com cada últim diumenge de maig, arriba la Marxa Ecològica i per la Pau! Una marxa familiar en bicicleta entre Belianes, Bellpuig, Vilanova, Arbeca i Belianes per reivindicar un món en pau i sostenible! A les 8 sortirà una comitiva d’Arbeca organitzada pel Club Ciclista, des de la Plaça Lluís Companys per arribar a les 9 al Portal de Belianes i començar tots junts! I si ens vols venir a rebre, serem a la Plaça Lluís Companys a les 12 amb els caramels de la Marxa gentilesa de Pa de Pessic pastisseria i fruits secs gentilesa de l’Ajuntament d’Arbeca!

Anima’t i vine a la marxa més marxosa de totes les marxes que es fan i es desfan

________________________________________________________________

 

Ets dona i estàs a l'atur? Treu-te l'acTIC gratuïtament!

 

Des de TALMA oferim cursos de nivell bàsic, mitjà i alt per obtenir el títol d'acTIC, una certificació acreditativa de les competències digitals. Això vol dir dels coneixements, les habilitats i les aptituds de les persones en el món de les noves tecnologies.

 

A qui està adreçada aquesta formació gratuïta? Està adreçada a dones entre 16 i 65 anys que es troben en situació d'atur.

 

On s'imparteixen? Hi haurà 4 cursos de 15 places cada un a les Borges Blanques (CEI, Av. Francesc Macià 56) i 2 cursos de 15 places cada un a Mollerussa (C/Ponent, 20). Es faran els grups en funció del nivell de les persones inscrites.

 

No t'ho pensis més, acredita't en acTIC i aconsegueix millorar el teu currículum i les possibilitats d'accedir a una feina! Més informació i inscripcions al telèfon 675 298 508.

________________________________________________________________

8è concurs de relats breus "en femení" de Les Garrigues i del Pla d'Urgell

_____________________________________________________________________

Kids&Us les Borges Blanques. Tenim preparades unes estades per aquest estiu per a nens i nenes de 3 a 10 anys, en un espai natural i 100% en anglès.