AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 de gener de 2024

25/01/2024

L'Ajuntament comunica que el proper dissabte, 3 de febrer es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, a les 12:00 h.

___________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis, que s'ha posat en cobrament el rebut de la quota corresponent a l'any 2024.

Tots els socis que no el tinguin domiciliat amb cap entitat bancària el podran fer efectiu al mateix casal fins el dia 15 de febrer. 
___________________________________________

Cada dia, a Supermercat Plusfresc d’Arbeca, amb una compra mínima de 20€  et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal 1kg d’arròs Nomen. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs un kilo d’arròs Nomen de regal. Només a Plusfresc d’Arbeca.

___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.