AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 de gener de 2022

25/01/2022

INFO COVID:

 

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.També es recorda que segueixen posant primeres dosis. 

__________________________________

 

  • La Biblioteca informa que avui romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

 

  • L’Ajuntament informa que aquest dimecres, hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil a Arbeca, un servei per a la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta. Estarà ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou i l’horari de recollida serà de les 10:00h a les 13:30 h. Aprofitem per recordar que està totalment prohibit deixar objectes a la via pública. Demanem la col·laboració ciutadana per evitar aquestes males pràctiques.

 

  • Aquest dimecres el Consell Comarcal de  Les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca organitzen unes reunions informatives a l'Abadia sobre la propera implantació del nou sistema de recollida de residus porta a porta. Es faran dues sessions i es podrà escollir a quina es vol assistir, la primera serà a les 18h i una segona a les 19:30h, per assistir-hi és obligatori efectuar inscripció prèvia per telèfon al 973 160 008 o per correu electrònic a [email protected] fins el mateix dia de les reunions, indicant la sessió a la que es vol assistir i el nom i cognoms de la persona assistent.
  • En el cas que s’omplís l’aforament de la sala, es faran més reunions informatives.
  • Òmnium Cultural Lleida Ponent i l'Ajuntament d'Arbeca us conviden a visitar l'exposició 'Òmnium 60 anys de lluita i compromís' que es podrà veure fins el proper dimecres a la Sala República de les 17 a les 19h avui i demà.

 

  • Aquest cap de setmana, l'Abadia acull dos actes culturals:

Dissabte a les 18:00h - Cinema amb la pel·lícula "La Hija". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Diumenge a les 18:00h - Concert de l'arbequina Montse Safont. Entrades a 3€.

Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o només aquest dijous a la Biblioteca. Es demana portar l'import just, gràcies.