AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 de febrer de 2022

25/02/2022

INFO COVID:

 

  • El Centre d´Atenció Primària us recorda que totes les persones majors de 18 anys que encara no hàgiu rebut la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, podeu demanar hora per a vacunar-vos al CAP de Borges (973 14 20 33 ) o a la pàgina web de CatSalut (https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/)  si es compleixen els requisits següents:
    • Si han passat 5 mesos de la segona dosi en cas d´estar vacunat amb Pfizer o Moderna
    • Si han passat 3 mesos de la segona dosi d´AstraZeneca o Janssen
    • Si han passat 5 mesos d´haver patit la malaltia de la COVID-19.
    Gràcies per la vostra col·laboració.

__________________________________

    • La Biblioteca l'Atlàntida informa que ja s'han publicat les bases de la 40a MOSTRA DE CREACIONS LITERÀRIES D'ARBECA SANT JORDI 2022. Podeu consultar-les al web i a l'Instagram de la biblioteca. O fent click aquí.

biblioteca080.wixsite.com

____________________________________

  • Arbeca en Flor continua aquest dissabte amb la "Posta de sol entre ametllers florits" amb les següents activitats:

A les 17:15h - Sessió de ioga amb Carmen Yoga:  L’activitat té un preu de 2€ i cal fer reserva prèvia a l’enllaç que trobareu a l'Ebando o a arbecaturisme.cat (les places són limitades). 

https://forms.gle/Sq93Am4mfHYKv9HM6

A les 18:15h - Degustació de productes i DJ Adam Lay: L'activitat és oberta a tothom i no cal fer inscripció prèvia. Hi haurà degustació de productes de proximitat amb la presència de productors locals. El preu dels tiquets de degustació serà d'1€ i 3€. 

L'espai s'obrirà al públic en general a partir de les 17.00 h.

______________________________________

  • Aquest diumenge, a les 12:45h, al pati de l'Abadia, Vermut Literari amb Miquel Àngel Estradé. Presentació del llibre "La noia que em servia l'esmorzar", a càrrec de Josep Lluís Balsells Balsells. Entrada gratuïta. Hi haurà una petita degustació de vermut per als assistents. Organitza la regidoria de Cultura. 

________________________________________________

  • A partir del 5 de març, a la Sala República Sessions d'Autodefensa per a dones. Preu: 7€ per les quatre sessions. Aforament limitat a 20 persones. Us podeu inscriure venint a l'Ajuntament. Fins el 4 de març. Hi haurà servei de cangur a càrrec de La Petjada del Secà (Taquilla inversa)

_____________________________________

  • La Cooperativa Arbequina informa que el proper dilluns dia 28 romandrem tancats tot el dia per inventari. disculpin les molèsties.

_______________________________________

 

  • La Merceria Repunt's 54 comunica que el dimarts  día 1 de Març torna al seu horari habitual. De dimarts a divendres... Matí 10.00h a 13.00h. Tarda 17.30h a 20.00. Dissabte matí 10.00h a 13.30h. Gràcies per la vostra confiança i paciència.

_________________________________________

  • El Grup de Colònies Arbeca, comunica a tots els pares i mares, nens i nenes que vulguin venir de colònies amb nosaltres aquest juliol, que ja està penjada la publicitat a Instagram i web del grup de colònies. També es pot passar per la biblioteca Atlàntida dins els seu horari per recollir informació i sol·licitud. https://grupdecoloniesarbe.wixsite.com/grupdecoloniesarbeca

________________________________________

  • La Comissió de Festes fa saber que ja es poden consultar les bases per la Rua de Carnaval, que se celebrarà el proper 12 de març. Les podeu consultar a l'Ebando o a les xarxes socials de l'Ajuntament.

_______________________________________

  • Pàdel Arbeca et convida a la Jornada 3 de la Lliga Catalana. Aquest divendres a les 19:30h Pàdel Arbeca A - Club Tennis Balaguer. Diumenge a les 18:30h el Club Pàdel Arbeca Farmàcia Baget visita la pista del Juneda. Us esperem!

________________________________________

  • Degut a l'increment del perill d'incendi forestal, l'horari  permès per les cremes de restes vegetals  serà  des de la sortida  del sol  fins a les 12 hores. Abans de abandonar la crema  cal que assegurin la seva total extinció.

_______________________________________

  • Pagues massa per la teva factura telefònica, et va lent l’internet o et falla la cobertura. A Totinformàtica Serveis Integrals de Les Borges Blanques trobaràs ofertes mensuals, preus molt bons i packs molt atractius que cobriran totes les teves necessitats ! T’oferim les millors tarifes de fibra i mòbil i les adaptem a les teves necessitats.

Treballem amb 9 companyies diferents reconegudes nacionalment.

Internet Rural per fibra volàtil i radiofreqüència

Bona cobertura allà on vagis.

Trobaràs més informació a la nostra web www.totinformatica.cat o a les nostres xarxes socials. També ens pots preguntar sense compromís a la nostra botiga.