AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 d'abril de 2023

25/04/2023

37a Fira del Gos Caçador d'Arbeca
 
Aquest diumenge 30 d'abril - La Capella -de les 9h a les 15h
Mostra de gossos de caça; Tir amb arc i carrabina d'aire; expositors cinegètics; Hunter Field Target; Trobada de Caçadors i servei de bar i brasa.
També podeu consultar als diferents bars i restaurants del poble el menú disponible.
 

__________________
 
La Comissió de Festes comunica que ja es poden passar a comprar els tiquets de la cassola de tros per l'1 de Maig a la Capella. El preu del tiquet serà de 10€ i de 13€ en cas de cassola més bol ceràmic.
També us podreu apuntar per solicitar taula i espai per realitzar la cassola.
Podeu passar per les oficines, en horari d'atenció ciutadana a divendres 28 i en horari de biblioteca el mateix divendres.
 

___________________
 
Aquest dimarts i dimecres hi ha servei de Deixalleria Mòbil, ubicada a la cruïlla de Carrer del Pou amb Av. Montserrat. Els horaris són aquesta tarda de 17h a 19:30h i demà dimecres de les 10:30h a les 13:30h i de 17h a 19:30h.
__________________
 
Aquest dimecres torna Ràdio Albirka, el programa de noticies de l'alumnat de l'Escola Albirka. El podreu escoltar en directe a les 11h.
_________________
Ja podeu visitar l'exposició "Nòmades: Migracions forçades", a la Biblioteca Atlàntida.
 

_____________________
 
La Peixateria del Mar informa als seus clietns que demà 26 d'abril, romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.
_____________________
 
La Cooperativa Arbequina fa saber que els socis que vulguin fer la DUN, poden venir a fer-la directament a les oficines del Carrer Lleida.
__________________________
 
Des del Casal de la Gent Grans'organitza un viatge a "Girona, Temps de Flors" pels dies 14, 15 i 16 de maig. El preu és de 240€. Inclou: viatge amb autocar, estancia amb pensió completa amb aigua i vi; 3 excursions a diversos indreets de la zona i un dinar al Gran Buffet Lliure de Girona. Places limitades. Per apuntar-vos, truqueu a la Rosa al 973 16 03 35.