AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 d'abril de 2022

25/04/2022

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recull la fracció resta.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!

_____________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

_____________________________________

L'Ajuntament informa que en horari de 10 a 14 hores, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana es lliurarà l'adhesiu per a marcar els cubells de residus de material tèxtil sanitari i excrements d'animals a tots els domicilis que es van quedar sense.

Recordem que aquests tipus de residus es recolliran cada dia de servei dins d'una bossa en un cubell a part marcat amb un adhesiu identificatiu i els dilluns dins del cubell de la resta.

______________________________________

L'Ajuntament informa que avui i demà dimecres, torna el servei de la deixalleria mòbil. Estarà ubicada a l'encreuament del C/ del Pou amb l'Av. Montserrat. L'horari és de 10:00h a 13:30h i de 17:30h a 20:00h.

_________________________________________

La Biblioteca informa que a avui és l'últim dia per participar en el joc- concurs de l'exposició AIGUA i entrar en el sorteig d'un llibre infantil!

Tots els participants en la mostra literària que no hagin estat premiats poden recollir el seu obsequi a la biblioteca en el seu horari habitual. Els participants que han concursat des de l'escola rebran l'obsequi al centre. Moltes gràcies.

___________________________________________

Actes de la Primavera Cultural.

Demà dimarts 26 d'abril, a les 18h a l'Abadia, xerrada sobre "Acompanyament al dol".

Organitzat per l'Associació Contra el Càncer d'Arbeca. 

 

______________________________________

La Comissió de Festes recorda que a partir d'avui i fins dijous es posen a la venda els tiquets de la cassola de l'1 de maig. Podeu passar per l'Ajuntament en horari d'atenció ciutadana i el dijous 28 per la biblioteca de 6 a 8 de la tarda. El cost dels tiquets és de 12€ amb bol ceràmic i 9€ sense bol. 

També comunica que es realitzaran les incripcions per sol·licitar taula i espai per realitzar les cassoles de les colles.

_______________________________________

Qui estigui interessat en contractar una cuidadora per persones gran que truqui al telèfon 643 00 56 51.