AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de setembre de 2021

24/09/2021

L'Ajuntament d'Arbeca fa una crida a tot el poble a sumar-se a la concentració que tindrà lloc avui a les 20:00h davant l'Ajuntament de suport al Molt Honorable President Carles Puigdemont.

 

__________________________

Degut a la concentració d'avui al vespre, la xerrada participativa de presentació de Lleida pels Refugiats  a l'Abadia començarà a les 20:15 .

 

Dissabte, a les 18:45, comença la temporada cultural de tardor a l'Abadia, amb la projecció de la pel·lícula "La dona il·legal". Comptarà amb la presència del director Ramon Termens i l'actor protagonista Daniel Faraldo. Podeu adquirir les entrades a través del web arbeca.koobin.cat o a la Biblioteca Atlàntida només avui. Tota la recaptació de les entrades es destinarà a l'entitat Lleida pels Refugiats.

La obertura de portes serà a les 18:15H. Es demana venir amb puntualitat.

____________________________________

Avui és l'últim dia per adquirir els abonaments de temporada de tardor pel cinema de la Sala l'Abadia. Ho podeu fer a través de la web arbeca.koobin.cat, a l'apartat abonaments o presencialment a la Biblioteca Atlàntida per la tarda.

__________________________________

L'Ajuntament i l'Empic del Consell Comarcal han organitzat diferents tallers i activitats:

Noves Tecnologies - dilluns a les 18h.

Gimnàstica - dimarts a les 18h.

Memòria - dimecres a les 16h i a les 17h.

L'inici dels tallers serà el dia 4 d'octubre. Les inscripcions s'han de fer al Casal de la Gent Gran el mateix dia del taller.

 

 

_____________________________

Totinformàtica Serveis Integrals informa: Obertura de la nova Botiga ubicada al C/ Sant Pere 2-4 Baixos de Les Borges Blanques on podreu trobar una gran varietat de serveis informàtics, de telefonia, productes tecnològics de la millor qualitat i propostes que de ben segur us agradaràn. Tambè podeu visitar la seva web per poder saber mes a www.totinformatica.cat o trucar al 973143148. 

I aquest dissabte, inaguració amb moltes sorpreses, sortejos i regals! Estiguis atents al instagram @totinformatica_