AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de novembre de 2022

24/11/2022

L'Ajuntament informa que el servei de la Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal de Les Garrigues torna la setmana vinent, el dilluns 28 i dimarts 29, de les 9h a les 13:30h i de 15h a 17:30h. Estarà ubicada a la cruïlla de l'Av. Montserrat amb C/ del Pou.

_________________________________________

L'Ajuntament comunica que el proper divendres 2 de desembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a administracio@arbeca.cat  fins el dimecres 30 de novembre a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajuntament, que estiguin a l'adreça especificada i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres electrodomèstics.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

__________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que demà, degut als actes d'inauguració de la fira romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

___________________________________________

Recrodem que podeu adquirir entrades anticipades pels diferents espectacles d'aquest cap de setmana al web arbeca.koobin.cat

___________________________________________

Es fa  saber que hi han canvis al dinar de Fira d'aquest dissabte a les 14h a la Sala República. El menú anirà a càrrec de La Cuina de l'Araceli i el preu del menú és de 35€. Reserves al 973 160 008. Obert a tothom.

 

___________________________________________

El proper dissabte 26 de novembre i dins dels actes de la 19ª Fira de l'Oliva arbequina, la Sala Abadia a partir de les 9:00 del matí acollirà el III Simposi de l'Oliva Arbequina, enguany amb el despoblament i el canvi climàtic com a eixos vertebradors.

L'assistència al Simposi és gratuïta prèvia inscripció clicant en aquest enllaç que també trobareu a la pàgina web de l'Ajuntament o trucant al telèfon 973160008 per a les persones que no tinguin mitjans per a fer ho online. Recordem que les places són limitades.

___________________________________________________________

La cooperativa arbequina informa que el dissabte a les 16:30h organitza una JORNADA TÈCNICA AGRÀRIA sobre la importància del regadiu i l’estat del canal segarra garrigues,  les noves oportunitats de conreu de l’olivera i l’ametller a càrrec de 3 ponents experts del Canal Segarra Garrigues, de l’IRTA I DEL REG DE LES GARRIGUES SUD.  Cal inscripció prèvia a les oficines de la Cooperativa. Aforament limitat. Més info al web o a les oficines.

 

______________________________________________________

Avui a les 21:30h l’Arbeca Futbol Sala Masculí jugarà contra el Mollerussa a la Pista Poliesportiva Municipal. Partit de Copa! Us hi esperem!

______________________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 27 de novembre, a les 12h del migdia, i al Camp Municipal d’Esports de Castelldeans es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips: Cf Castelldans i  Cf Arbeca  , aficionats us hi esperem

____________________________________________________

Ja tenim el CAMPUS DE NADAL de l'Escola aquí 

 

Dies 22,23,27,28,29,30 de Desembre

 

Nens i nenes nascuts entre l'any 2007 al 2016

 

 Més informació i inscripcions al formulari https://forms.gle/Vxqq62wr3zUxhcjX6

 

Dubtes  (674-75-98-53 Oriol o 628-70-74-81 Marc)

 

Animeu-vos!!!

1,2,3 Garrigues!!!