AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de novembre de 2021

24/11/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19 al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

______________________________

L'equip mèdic del consultori d'Arbeca comunica a la població major de 60 anys, i a la població amb patologia de risc, que vulguin rebre la vacuna de la Grip que poden trucar o passar per al consultori per a concertar visita.

Al mateix temps recordem als pacients majors de 70 anys que vulguin rebre la 3a dosis de la vacuna contra la covid, aixi com també la de la Grip, que els podem programar i sel's vacunarà al pavelló de l'oli de les Borges Blanques.

______________________________________

L'Ajuntament informa que s'ha iniciat el període per sol·licitar una subvenció per fomentar el consum als comerços locals. Fins el dia 10 de desembre, podeu passar per l'Ajuntament en horari de 10h a 12h, de dilluns a dimecres a fer la sol·licitud. Aquesta subvenció consisteix en el lliurament d'uns vals per fer compres als comerços, aquest any s'ha canviat el procediment.

______________________________________

Degut a la trobada mensual del Club de Lectura, la biblioteca l'Atlàntida comunica que avui a la tarda romandrà tancada.

______________________________________

S'ha perdut un gat de la Flora de color beig amb un collar de color negre, des de dissabte al matí per la zona del toll, i que respon al nom de Bimo.

______________________________________

L’Ajuntament informa que demà dijous hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal a Arbeca, un servei per a la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta.

Estarà ubicada a l'Av. Josep Tarradelles, a l'altura de la benzinera i l’horari de recollida serà de les 10:00 a les 13:30 h.




__________________________________

L’Ajuntament fa saber que demà, 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, i hi haurà una concentració a les 18 h. davant de l’Ajuntament on es farà la lectura del manifest en rebuig a aquest tipus de violència.


______________________________________

______________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-les als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a aquesta recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem-hi!

_________________________________

La Botiga de CAL MARTÍ us recorda que aquest diumenge dia 28, surt a la venda el disc de la MARATÓ. Per aquest motiu tindrem obert el nostre establiment tot el dia. Recordeu que el disc de la MARATÓ només estarà a la venda aquest diumenge.

La Botiga de CAL MARTÍ amb la MARATÓ!!

Gràcies a totes i a tots per la vostra col·laboració.

_________________________________

L’Associació de Dones l’Olivera comunica que encara sou a temps per apuntar-vos a veure el musical: 

“Cantando bajo la lluvia”

Per al proper diumenge, 12 de desembre.

Per apuntar-vos podeu passar per l’estanc. El preu de les sòcies és de 53 € i 60 € per a no sòcies.

_________________________________

Qui vulgui llogar els baixos d'un local de 120 m2, que truqui al telèfon 722350927.