AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de maig de 2024

24/05/2024

L'Ajuntament informa que dimarts, 28 i dimecres, 29 de maig hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari serà:

Dimarts de 9 h. a 13 h. i de 18 h. a 20 h.

Dimecres de 10:30 h. a 13 h. i de 18 h. a 20 h.

________________________________

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 1 de juny es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, 29 de maig a les 12:00 h.

________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que avui romandrà tancada.

Disculpeu les molèsties. 

_______________________________

L'Ajuntament informa que les oficines d'atenció al públic romandran tancades els dies 28 i 29 de maig amb motiu de la implantació de l'administració electrònica a l'ajuntament. Restarà oberta l'atenció telefònica al telèfon 973160008. Per a qualsevol consulta o urgència podeu utilitzar les vies electròniques a través del correu [email protected] així com formalitzar instàncies a través de la seu electrònica.


_______________________________

 

Unió de Pagesos organitza un curs d’APLICADOR DE PRODUCTES FITOSANITARIS:

BIOCIDES (25h) a Ivars d’Urgell
Aquest es durà a terme els dilluns, dimecres i dijous del 5 al 17 de juny en horari de tarda. El curs està finançat pel Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, i està homologat.

Per a més informació podeu contactar amb Alba Gámez al 635827364 o [email protected]


_______________________________

Els Agents Rurals recorden que els permisos per a les cremes col·lectives de restes vegetals agrícoles finalitzen el dia 31 de maig. Es recorda que és prohibida, tot l'any i arreu, la crema de restes vegetals hortícoles, de la jardineria, de les restes forestals i els inorgànics (plàstics, pneumàtics, etc...). Els permisos per als focs d'esbarjo són autoritzables fins al 14 de juny.
_______________________________

Demà dissabte, 25 de maig, a les 11 h. del matí, al camp de futbol 7, emocionant partit amistós de futbol entre:

Aleví femení - Infantil femení de l'Escola de Futbol Garrigues. 

Us esperem per donar suport al futbol base femení de la nostra comarca.

_______________________________

Portes obertes!

Del 27 de maig al 21 de juny, obrim les portes per a tots els amants del futbol, des de 2006 fins a 2020. Si tens ganes de gaudir del joc i conèixer la nostra escola, aquest és el teu moment!

Tant si ets nen com nena, estàs convidat a formar part dels nostres entrenaments. Vine a experimentar l'esperit d'equip, la diversió i el creixement personal en un ambient d'aprenentatge únic.

Per assistir, només cal que ompliu el formulari al qual podeu accedir a través del link adjunt (JORNADES DE PORTES OBERTES 2024(google.com)

Recorda portar roba esportiva adequada i una ampolla d'aigua per mantenir-te hidratat durant la pràctica.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure el futbol amb passió i diversió. Us esperem al camp municipal de futbol Ramon Espasa!

Dies i horaris

_______________________________

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Esportiu de Les Garrigues fan saber que s’ha obert el període d’inscripcions al Casal d’Estiu 2024. Per a més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

_______________________________

El grup de Colònies d’Arbeca informa que segueix obert el període per inscripcions a les Colònies d’Estiu d’enguany a Hostalets de Balenyà del 19 al 28 de juliol de 2024. Per més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web municipal.

________________________________

Com cada últim diumenge de maig, arriba la Marxa Ecològica i per la Pau! Una marxa familiar en bicicleta entre Belianes, Bellpuig, Vilanova, Arbeca i Belianes per reivindicar un món en pau i sostenible! A les 8 solen sortir els més matiners des de la Plaça Lluís Companys per arribar a les 9 al Portal de Belianes i començar tots junts! I si ens vols venir a rebre, també serem a la Plaça Lluís Companys a les 12 amb fruits secs i beure gentilesa de l’Ajuntament d’Arbeca!

Anima't i vine a la marxa més marxosa de totes les marxes que es fan i es desfan!

________________________________

Presentació de l'Associació Garrigues Empresarial el dimecres, 29 de maig a Arbeca i el 6 de juny a la Granadella.

________________________________

S'informa que el divendres, 31 de maig de 2024, finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodos de 4G i 5G.

________________________________

Has acabat l'ESO i vols aprofitar l'estiu?

Forma't en diferents oficis a partir de l'1 de juliol: auxiliar d'oficina, cura d'infants, hostaleria.

Càpsules formatives