AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de juliol de 2023

24/07/2023

L'Ajuntament d'Arbeca informa del nou horari d'estiu de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres de 10h a 13h. L'Atenció telefònica de les 9h a les 14h.

____________

 

El consultori d’Arbeca informa que demà estarà tancat per festa local. Per urgències trucar al cap de Borges al telèfon 973 14 20 33

___________

 

L'Ajuntament avisa que demà de les 7h a les 12h hi haurà un tall de llum en alguna zona del terme. Podeu consultar la zona afectada a l'Eagora.


______________

Avui a les 22h, cinema a la fresca a la Plaça del Centro. Projecció de la pel·lícula d'animació "Una familia de Superherois".

 

_________________

 

Demà, espectacle familiar a càrrec de La pantomima. "Genèrics". A les 18h a les piscines municipals.

 

_____________________

 

L'Ajuntament informa que aquest dimecres hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/del pou. Els horaris són de 9h a 13h i de 18h a 20:30h.

 

____________________

 

Forn de pa Pili informa que demà dimarts tindrà obert tot el dia.

 

_______________________

 

L'agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya, agraeix a les arbequines i arbequins la confiança dipositada en les eleccions generals celebrades ahir, que els ha permès obtenir dos diputats i tres senadors per la circumscripció de Lleida. Des de la seva responsabilitat, resten al servei de tota la ciutadania del nostre poble i de les Terres de Lleida. Moltes gràices.

_____________

 

La secció local d'Arbeca d'Esquerra Republicana de Catalunya dóna les gràcies pel suport obtingut en les eleccions d'aquest cap de setmana. Com sempre, està a servei i disposició de totes les arbequines i arbequins per a defensar el poble i el país.