AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de gener de 2022

24/01/2022

INFO COVID:

 

  • El consultori mèdic informa que l'horari per programa visites és de 8 a 11h, telefònicament. Per altres motius, ho podeu fer a través d'E-consulta o al 061.

 

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.També es recorda que segueixen posant primeres dosis. 

__________________________________

  • L’Ajuntament informa que aquest dimarts i dimecres, hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil a Arbeca, un servei per a la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta. Estarà ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou i l’horari de recollida serà de les 10:00h a les 13:30 h.
  • Aprofitem per recordar que està totalment prohibit deixar objectes a la via pública. Demanem la col·laboració ciutadana per evitar aquestes males pràctiques.

 

  • Aquest dimecres el Consell Comarcal de  Les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca organitzen unes reunions informatives a l'Abadia sobre la propera implantació del nou sistema de recollida de residus porta a porta. Es faran dues sessions i es podrà escollir a quina es vol assistir, la primera serà a les 18h i una segona a les 19:30h, per assistir-hi és obligatori efectuar inscripció prèvia per telèfon al 973 160 008 o per correu electrònic a [email protected] fins el mateix dia de les reunions, indicant la sessió a la que es vol assistir i el nom i cognoms de la persona assistent.
  • En el cas que s’omplís l’aforament de la sala, es faran més reunions informatives.
  • Òmnium Cultural Lleida Ponent i l'Ajuntament d'Arbeca us conviden a visitar l'exposició 'Òmnium 60 anys de lluita i compromís' que es podrà veure fins el proper dimecres a la Sala República de les 17 a les 19h avui, demà i dimecres.

 

  • La Biblioteca informa de que encara es poden adquirir revistes a 0,50€. Els diners recaptats es destinaran a crear una nova secció de ludoteca amb jocs de taula per petits i grans.

 

  • L'Associació contra el càncer  a Arbeca, comunica que ja es pot cobrar la Loteria de Nadal. Es pot cobrar a Lleida ,al carrer Pallars,25 fins al 4 de març , o donar  els números a una persona de la Junta fins el 31 de gener, que els cobrarà tots i es pagaran a primers de febrer al Centre Civic , ja comunicarem dia.

Junta                                Montse Duch

                                         Maite Tillo

                                         Montse de cal Pixell   

                                         Antonieta Canut

                                         Adela Perello

                                         Trini Peranu

                                         Glória Timoneda

 

  • L'Aula universitària les Garrigues comunica que degut a l' augment de contagis per COVID a les nostres poblacions queden ajornades les conferencies del dia 27 de gener i la del dia 3 de febrer. Perdoneu les molèsties.

 

  • La Botiga Caramunt de Borges organitza tallers de fil i agulla; dibuix i pintura; treballs manuals i més. Comencen el 4 de febrer. Per a més informació, envieu whatsapp al 687 44 83 00 o al correu [email protected]

 

  • Mobles Dismode de Bellvís fa saber a tots el veïns i veïnes que tenen grans rebaixes en sofàs, matalassos i butaques relax, fins un 40% de dte. en tots els articles indicats. Els trobareu al c/ Comtes d'Urgell, 24-26 de Bellvís