AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de gener 2024

24/01/2024

L'Ajuntament informa que avui hi ha servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari és de 16 h. a 18 h. 

___________________________________________

La Cooperativa Arbequina us informa els dies i horaris per entrar ametlles:

Dimecres 31 de gener, divendres 2 de febrer i dimecres 7 de febrer, en horari de 8 a 13 h.

Recordeu portar-les seques i esquetllades.

___________________________________________

A DAICARMOBEL JA ESTEM DE REBAIXES, FINS AL 50% AMB ARMARIS, MATALASSOS, MENJADORS, DORMITORIS I TOTA MENA DE MOBILIARI PER LA LLAR. NO HO DUBTIS, VINE A LES REBAIXES DE DAICARMOBEL A BELL-LLOC D'URGELL I LLEIDA.

___________________________________________

Cada dia, a Supermercat Plusfresc d’Arbeca, amb una compra mínima de 20€  et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal 1kg d’arròs Nomen. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs un kilo d’arròs Nomen de regal. Només a Plusfresc d’Arbeca.

___________________________________________

 

GAHER METALIC,S.L. empresa situada a l'Albi necessita incorporar de manera inmediata carretiller i soldador amb experiència.

 

Interessats trucar al Telèfon : 973175891 o presentar el currículum directament a l'empresa.

___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.