AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de desembre de 2021

24/12/2021

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L’Ajuntament d’Arbeca informa que el camí de la Carrerada estarà tallat al trànsit a nivell del creuament de la carretera de Vilanova, de dilluns 27/12/2021 fins a dilluns 03/01/2022, per obres de millora dels accessos. Disculpeu les molèsties.

 

  • L'Equip mèdic municipal, comunica als seus pacients que no hi haurà servei de programació fins dilluns 3 de gener. És per això que demanen paciència i  que, tot el que no sigui urgent, esperi fins aquest dia per ser  programat. Per a urgències truqueu al 061, per altres motius podeu utilitzar l'eina de l'e-consulta i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

  • L'Ajuntament informa que s'ha iniciat un seguit d'obres per a la canalització de serveis soterrats a l'Av. Belianes, Plaça Lluís Companys, C/ del Pou, Av. Verge de Montserrat i Av. de les Borges Blanques fins al Camp Municipal d'Esports. Disculpeu les molèsties.

 

  • La Biblioteca l’Atlàntida informa que avui i durant la setmana que ve la biblioteca romandrà tancada i no tornarà a obrir les seves instal·lacions fins el dilluns, 3 de gener. 

 

  • La Botiga de CAL MARTÍ desitja a tothom un molt BON NADAL amb pau, salut i felicitat. Us recordem que el diumenge dia 26, Sant Esteve, tindrem obert el nostre establiment tot el dia. CAL MARTÍ, al vostre servei. Gràcies.

 

  • Davant l'augment de casos covid-19 Merceria Repunt's 54 us comunica el nou horari comercial: De dilluns a divendres de 17 a 20 h. Dissabte de 10 a 13.30 h. Esperem que la situació millori. Gràcies per la vostra comprensió.

 

  • L'Oficina de Caixabank d'Arbeca romandrà tancada els dies laborables 03, 04, 05 i 07 de gener del 2022. Per qualsevol tema urgent poden dirigir-se a l'Oficina de les Borges o trucar al telèfon 900 40 40 90

 

  • La Comissió de Festes informa que per motius sanitaris i degut al confinament de molts nens i nenes,  es modifiquen les bases del concurs de pessebres i s'allarga el termini d'inscripció fins al 7 de Gener.

 

  • L'Ajuntament d'Arbeca comunica que atesa l'actual situació pandèmica, s'ha decidit l'ajornament del concert de Nadal de la Coral Garrampemm del dia de Sant Esteve. Properament anunciarem una nova data de concert. Les persones que van reservar l'entrada poden optar pel reintegrament de l'import satisfet  o la reserva de l'entrada per una nova data.

 

  • Assegurances Sans Palau comunica als seus clients que ja poden passar a recollir els calendaris.

 

  • La Cooperativa Arbequina informa que avui a la tarda la recepció d'olives estarà tancada. Demà i diumenge 26 festa.També s’informa que el número de la Loteria de Nadal que jugava la Cooperativa ha estat premiat amb 100€ el dècim, per cobrar-ho s’ha d’anar a una administració de loteria no a les oficines de la Cooperativa. A tots els socis que es va carregar 5€ en concepte de loteria a les llibretes de la secció de crèdit s’abonarà la part corresponent a la mateixa llibreta. Aprofitem per desitjar-vos bones festes.