AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 de setembre de 2022

23/09/2022

La Biblioteca l'Atlàntida informa que avui és l'últim dia per inscriure's al club de lectura d'adults. Les reunions seran l'últim dimecres de cada mes a les 18 h. Inscripcions a la biblioteca o al correu electrònic [email protected].

_____________________________________________________________

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT ARBECA 2022

Fins el diumenge 25: RUTES AL TEU AIRE (Via Verda del Canal i Patrimoni Arquitectònic d'Arbeca)

Sorteig de 10 targetes T10 de dues zones de l'àrea de Lleida:

Penja 3 fotos a Instagram fent les rutes i etiqueta a @ajunt_arbeca amb el hashtag #SetmanaMobilitatArbeca i els de la ruta #ViaVerdaArbeca o #PatrimoniArbeca

____________________________________________________________________________

Aquest diumenge a les 12:00h del migdia us esperem a la Sala República per fer el Vermut Literari. Ramon Queralt Boldú ens presentarà el llibre "Societat, Joves i Cultura popular als anys 80".

Entrada Gratuïta. Hi haurà una petita degustació de vermut per a les persones assistents.

_______________________________________________________________________

Torna el Cicle Gaudí a l'Abadia!

Aquest diumenge a les 19h es projectarà la pel·lícula "Escape Room", obra de Joel Joan. Entrada general 4,5€ i reduïda 3€

Important! A partir d'aquesta temporada la venda d'entrades a guixeta el dia de l'esdeveniment té un cost d' 1€ per operació de compra.

_________________________________________________________________

L'Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions us informa del naixement d'una nova revista comarcal, dedicada a la pagesia i la ramaderia de les Garrigues. Es diu SomRurals, és gratuïta i tindrà una periodicitat trimestral. Des d'aquest divendres, 23 de setembre, la podeu agafar als punts més concorreguts del vostre poble.