AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 de novembre de 2023

23/11/2023

Programa d'actes de la 40ª Fira de Santa Caterina i 20ª Fira de l'oliva arbequina.

L'Ajuntament informa que estan disponibles les entrades dels actes de la Fira de Santa Caterina. Podeu adquirir-les a través de la web https://arbeca.koobin.cat/

_________________________

L’Ajuntament informa que tots els nens i nenes que han participat al concurs de dibuix de la contraportada de la Fira 2023 i que assisteixin a l’acte d’inauguració de Fira divendres a les 18h a la Sala l’Abadia, se’ls hi regalarà una entrada per l’espectacle familiar Heeelp de dissabte.


_________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que del 30 de novembre al 8 de gener romandrà tancada per trasllat. Al gener reobrirà les portes a la Sala Màrius Torres de forma provisional.
També informa que durant aquesta setmana i la vinent hi haurà venda benèfica de novel·les d'adult per recaptar fons per la marató de TV3.

_________________________

L’Ajuntament informa que ja estan a la venda les banderoles per la Marató de TV3. Podeu comprar-les a la farmàcia i a Cal Martí. Gràcies per la vostra solidaritat. 

_________________________

La Peixateria del Mar informa que demà comencen les ofertes de Fira. Hi hauran totes les ofertes durant un mes. Podeu passar-les a veure.

_________________________