AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 de novembre 2022

23/11/2022

L'Ajuntament informa que el servei de la Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal de Les Garrigues torna la setmana vinent, el dilluns 28 i dimarts 29, de les 9h a les 13:30h i de 15h a 17:30h. Estarà ubicada a la cruïlla de l'Av. Montserrat amb C/ del Pou.

_________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que aquesta tarda a les 18 h tindrà lloc l'hora del conte amb motiu del 25N, dia contra les violències de gènere, a càrrec de Genera feminismes. Activitat gratuïta per a tots els públics.

__________________________________________

Es fa  saber que hi han canvis al dinar de Fira d'aquest dissabte a les 14h a la Sala República. El menú anirà a càrrec de La Cuina de l'Araceli i el preu del menú és de 35€. Reserves al 973 160 008. Obert a tothom.

Dinar de Fira

 

Entrant

Amanida de perles de meló, pernil d'ànec i llagostins amb una vinagreta de caviar.

 

Peix

Llom alt de bacallà gratinat amb all i oli de pera del terme i tàrtar d’escalivada a la flama d’oli verd.

Carn

Lingot melós de vedella amb bolets de temporada i cereres al brandi.

 

Postres

Pa amb oli, simfonia de xocolata i romaní.

 

Bodega.

Vi Vinya Els Vilars Nena Rosat ( D.O. Costers del Segre)

Vi Vinya Els Vilars Roble Negre (D.O. Costers del Segre)

Aigües minerals

Cafès. Licors Cooperativa Tres Cadires (Licor de nous, Licor de taronges)

Acompanyat amb pastes Becs d'Arbeca de la Pastisseria Pa de Pessic

 

___________________________________________

El proper dissabte 26 de novembre i dins dels actes de la 19ª Fira de l'Oliva arbequina, la Sala Abadia a partir de les 9:00 del matí acollirà el III Simposi de l'Oliva Arbequina, enguany amb el despoblament i el canvi climàtic com a eixos vertebradors.

L'assistència al Simposi és gratuïta prèvia inscripció clicant en aquest enllaç que també trobareu a la pàgina web de l'Ajuntament o trucant al telèfon 973160008 per a les persones que no tinguin mitjans per a fer ho online. Recordem que les places són limitades.

___________________________________________________________

Demà  a les 21:30h l’Arbeca Futbol Sala Masculí jugarà contra el Mollerussa a la Pista Poliesportiva Municipal. Partit de Copa!.Us hi esperem a totes i a tots per animar a l’equip!! Força Arbeca !!

______________________________________________________

Aquest dissabte la Cooperativa Tres Cadires d'Arbeca reinaugura el seu obrador del C/ Mallorca número 16. A partir de les 10h i durant tot el matí s'hi faran activitats: pintada participativa de la façana, visita guiada a l'obrador, brindis amb un nou producte i petits maridatges amb els seus licors. Tot acompanyat de la música de Trio Kumbia. No hi falteu!