AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 de març de 2022

23/03/2022

L'Ajuntament d'Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues informen que el proper diumenge 3 d'abril, s'iniciarà el servei de recollida de residus porta a porta. El proper divendres dia 25, el dilluns 28 i dimarts 29 de març es repartiran els cubells per a dur a terme la recollida porta a porta. Es repartirà a cadascun dels titulars de la taxa de la recollida d'escombraries.

Per tant, el divendres 25, dilluns 28 i dimarts 29, de 10h a 14h i de 17h a 20h, al Centro, es repartirà el material necessari. Per qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon de consulta 973 14 09 95 o al 973 160 008. Trobareu més informació al web de l'Ajuntament.

 

______________________________________

Actes de la Primavera Cultural per aquesta setmana.

Dissabte des de les 11h fins a les 12:30h a l'Avinguda Montserrat 7, exposició d'escultures. Visita guiada de les obres de Josep Motlló.

Diumenge a les 9h davant la casilla del canal, davant del Carrer Empordà, "Caminada amb experiències. Plantada d'arbres i recuperació de les pasarel·les del Canal d'Urgell. Inscripcions als links que trobareu a l'Ebando i xarxes socials. També podeu passar per la Biblioteca Atlàntida de 17h a 20h.

PLANTA UN LLEDONER 

ESMORZAR POPULAR

Diumenge a les 18:30h, a l'Abadia, cinema amb la exitosa pel·lícula "Tros". Entrades 5€ general i 4€ reduïda, disponibles a arbeca.koobin.cat

___________________________________________________

Tens un habitatge buit o coneixes algú que en tingui un?

 Si tens un habitatge buit, des de l’Ajuntament d'Arbeca, juntament amb l’Oficina Jove de les Garrigues i el Consell Comarcal de les Garrigues, et proposem donar una segona vida al teu habitatge per a les persones joves que han escollit les Garrigues com a lloc de residència o han tornat de la ciutat .

 Arrelem les persones i repoblem les Garrigues, canviem de paradigma.

#RepoblemLesGarrigues

_____________________________________________

El Servei d'Acollida de la Generalitat de Catalunya i del Consell Comarcal de Les Garrigues fan saber que si algú disposa d'un pis, casa o vivenda per acollir refugiats que ho faci saber a l'Ajuntament d'Arbeca.

_________________________________

L’Oficina Jove de les Garrigues i l’Ajuntament d’Arbeca organitzem uns tallers gratuïts de competències laborals.

Són uns tallers adreçats als joves de 16 a 29 anys!