AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 de juny de 2021

23/06/2021

L'Ajuntament informa que per la nit de Sant Joan, l'horari permès per tirar petards i focs artificials serà fins a la una de la matinada.

Els dies anteriors i posteriors, per tal de respectar el descans dels veins, serà fins a les 11 de la nit. 

No es podrà tirar petards a la revetlla de la Plaça del Toll.

Està totalment prohibit la utilització de petards i focs d'artifici prop de les zones agricoles, especialment sembrats, marges i rostolls, i també fer-ho en el mobiliari urbà, finestres, parets, terrases de bars, etc..

 

Moltes gràcies i bona revetlla a tothom.

_________________________________

Aquest vespre, a les 20:00h es farà la sortida ciclista des de la Plaça Lluís Companys fins a la Capella que és on es recollirà la flama del Canigó. A les 21:00h els corredors rebran la flama  l'Ajuntament i aniran fins a la plaça del Toll. Hi participen el Club Ciclista d'Arbeca i el Club d'Atletisme Joventut d'Arbeca.

 

Aprofitem per informar que finalment, sí hi haurà servei de barra.

____________________________________

Tots els usuaris nascuts a partir de l'any 1986 ( a partir de 35 anys), que encara esteu pendents de vacunar-vos contra la COVID-19, podeu trucar al CAP de Borges per demanar hora als telèfons:

  • 973 14 20 33
  • 634 74 54 31 (habilitat aquests dies per la campanya de vacunació)

___________________________

L'Ajuntament informa que totes les persones interessades en arrendar el bar de les piscines, poden passar a buscar per les Oficines d'Atenció Ciutadana el plec de clàusules de la temporada 2021. El termini per presentar les ofertes finalitza el divendres 25 de juny a les 13:00h. 

______________________________________

Arbequins i Arbequines!!! Per gaudir d'una bona revetlla ja teniu un punt de venda al vostre poble, davant les pistes de padel i amb els millors preus de TOTA la comarca!!

Que comenci la festa!! I QUE ARBECA PETI BEN FORT!!! 

________________________________

Cerquem professionals titulats amb atenció a les persones en dependència o cures auxiliars d'infermeria, o bé certificat de professionalitat corresponent, preferentment amb experiència  per a treballar al servei d'atenció a domicili de Les Garrigues, a les poblacions de Puiggròs i Arbeca.

Imprescindible disposar de carnet de cotxe i vehicle propi.

Interessats/des envieu CV detallat mitjançant correu electrònic a:

[email protected] o al telèfon

637723545