AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 de juliol de 2021

23/07/2021

Degut al recent increment de casos de Covid 19 a la nostra comarca, tornem a demanar precaució: Distància, mans i mascareta. Gràcies.

_______________________

El consultori mèdic informa que l’horari per demanar hora és de 8 a 11h. Per altres consultes podeu trucar al Cap de les Borges Blanques o al 061.

_________________________

L'Ajuntament informa que dilluns vinent, 26 de juliol és festa local i per tant, l'Ajuntament romandrà tancat. Disculpeu les molèsties.

________________________

Aquest proper cap de setmana Arbeca celebra la festivitat de Sant Jaume:

Dissabte 24 de juliol - 30è Aplec Sardanista a la Plaça del Toll a les 20:30h. Concert amb la Cobla Jovenívola d’Agramunt. 

Quedarà prohibit aparcar a la Plaça del Toll de 9 del matí a les 12 de la nit.

Diumenge 25 - Durant tot el dia - 7a Descoberta del terme al teu aire.

A les 13h, 10è Garrigues GUITARFEST. Concert de guitarra i violí amb "Dos de Lis" a l’Església Sant Jaume.

A les 19h a la Sala del Centro, espectacle infantil amb la companyia Xip Xap Teatre. Entrades a 1€.

Dilluns 26 - A les 12:30h - Acte protocolari d’inauguració de les piscines municipals.

 

_______________________

L'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra organitza com cada estiu el 30è Aplec Vila d'Arbeca, aquest dissabte 24, a les 20:30h a la Plaça del Toll. Degut a les mesures sanitàries no podrem ni ballar ni sopar.

Però l'esperit no el podem perdre. Per això hem preparat un Aplec-Concert amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt, amb sardanes alegres i engrescadores per celebrar el 30è aniversari.

Ens agradaria que ens hi poguessiu acompanyar.

Aquest any no cal apuntar-se, tots sereu benvinguts!

__________________________

Degut a les noves restriccions, els actes principals de la Festa Major es traslladen d'ubicació a l'Estadi Municipal Ramon Bellmunt per garantir les distàncies i les noves mesures dictades pel Procicat.

Trobareu més informació a les xarxes socials de l'Ajuntament.

__________________________

En el marc de la I SETMANA DEL JOVENT ARBEQUÍ, el proper dimecres 28 de juliol es realitzarà una activitat de Paintball a la parada de l'Aixalà.

El preu de l’activitat són 5€. Aforament límitat. Inscripcions aquesta tarda a la Bibliopiscina i dimarts 27 i dimecres 28 a les Oficines de l'Ajuntament de 10h a 14h. Es demana portar l'import just.
Activitat dirigida per a jovs a partir de 12 anys.

________________________________

El Celler dels Portals fa saber que aquest cap de setmana no hi haurà servei de pollastres a l'ast. Tot i això, la botiga estarà oberta amb horari habitual. Gràcies.