AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 d'agost de 2023

23/08/2023

Cansaladeria Ca la Maria fa saber als seus clients que tornarà a estar al vostre servei a partir del dijous 24, amb horari habitual.

Gràcies per la vostra confiança.

________________

 

La Cooperativa Arbequina convoca als seus socis a la reunió informativa de la campanya d'ametlles 2023 -2024. Tindrà lloc a la sala de l'Agrobotiga avui a les 21h. Normes i horari de la campanya d'ametlles. 

Podeu contactar amb el Bogdan Pop al 610 43 02 73, si teniu necessitat d'entrar ametlles aquesta setmana. A la reunió s'especificarà l'horari de tota la campanya.

________________

 

Qui hagi trobat un llibre en alemany i una llibreta als voltants del canal des de la rotonda de les Borges fins a l'Av. Vilanova, que el porti a l'Ajuntament, s'agraïrà.

________________

 

L´academia Let´s Go! Arbeca, estarà oberta demà i el dilluns 28 d´agost en horari de 16:00 a 19:30 hores, per tal de facilitar-vos horaris i/o inscripcions noves pel proper curs. Per qualsevol consulta i/o dubte, també podeu trucar al 696629708 (Maite).

____________________

 

La pràctica regular de ioga és una gran ajuda per a cuidar l'equilibri entre el cos i la ment.⁣ Dedicar temps a moure el cos, a descansar la ment, a respirar el silenci i relaxar-se és un recurs fantàstic per a prevenir que la càrrega del dia a dia no ens passi factura.⁣

Les classes de ioga que et proposo són una combinació harmoniosa de moviment, pausa i respiració conscients.⁣ El curs està enfocat a què aprenguis a sentir la sensibilitat del cos per calmar la ment i experimentar estats de presència que t'obrin a la naturalesa tranquil·la i saludable que tens a dins.⁣ A les classes també podràs escoltar-hi els bols de quars, bols tibetans, el gong, i la guitarra.⁣

La música terapèutica renova el sistema nerviós profundament, evocant sensacions agradables de benestar i d'innocència.⁣ Tot això, sumat al silenci que podem gaudir a la sala i la tranquilitat de l'entorn, fan que cada sessió de ioga sigui una bona oportunitat de buidar les tensions i el malestar i millorar la salut.

Si sents que aquesta activitat et pot ajudar i vols provar-ho, truca'm al 630 689 313⁣
El curs és de setembre a maig,⁣ a la sala de pràctica, a La Floresta.
L'aforament és limitat i les places es guardaran per ordre de reserva.