AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 d'octubre de 2021

22/10/2021

Des de Kintos i Apol·lònies 04' volem informar a la població que comença l'èpocade castanyes i que ens trobareu del 22 al 31 d'octubre a l'antiga plaça de la Serp, en horari de 18h a 00h els divendres i dissabtes, i de 18h a 22h els diumenges i entre setmana.

Podeu fer comandes dins de l'horari establert trucant als telèfons 636 43 80 60, 638 11 13 27 o 633 10 04 90. També ho podeu fer enviant un Whatsapp. 

Per a més informació, seguiu-nos a l'Instagram @kintosapolonies.04

_________________________________

L'Ajuntament fa saber que totes les empreses i comerços locals que vulguin posar parada pel mercat de Fira de Santa Caterina, ho han de fer a través d'un formulari que es troba a la pàgina web de l'ajuntament.

__________________________________

Aquest proper dissabte a les 19:30h, Cinema a l'Abadia amb la projecció de "Jinetes de la justícia". Podeu adquirir  les entrades a arbeca.koobin.cat.

imagen

__________________________________

Tothom qui vulgui encomanar les flors natural per Tots Sants que passi per la Botiga de Cal Martí. Tenim un gran assortit de centres i rams de flors artificials de tots els preus. Recordeu, les flors per Tots Sants al vostre abast, a la Botiga de Cal Martí, naturals i artificials. Gràcies.

_________________________________

S'acosta Tots Sants i a Gineste's ja podeu fer les vostres comandes de flor artificial i natural. Com sempre, a Gineste's hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. Si tens la jardinera d'anys anteriors vine, escollim, t'informem i t'aconsellem la millor opció. La il·lusió per la feina ben feta ens caracteritza. També podeu fer la vostra comanda per telèfon al 973 14 91 73. Gineste's sempre al vostre servei.

imagen

________________________________________

Aquest vespre a Pàdel Arbeca us animem a baixar a veure les semifinals del torneig Masia can Guitart Vell a partir de les 19:00h i demà dissabte a partir de les 18:00h, les finals! 

Esperem la vostra assistència!
__________________________________________

Empresa de vivers busca un magatzem en lloguer a Arbeca. Les persones que tinguin espais disponibles i vulguin llogar-los truqueu al telèfon 631-637-994