AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de novembre de 2023

22/11/2023

Programa d'actes de la 40ª Fira de Santa Caterina i 20ª Fira de l'oliva arbequina.

L'Ajuntament informa que estan disponibles les entrades dels actes de la Fira de Santa Caterina. Podeu adquirir-les presencialment demà, de 12 a 13 h. a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé a través de la web https://arbeca.koobin.cat/

_________________________

L’Ajuntament informa que tots els nens i nenes que han participat al concurs de dibuix de la contraportada de la Fira 2023 i que assisteixin a l’acte d’inauguració de Fira divendres a les 18h a la Sala l’Abadia, se’ls hi regalarà una entrada per l’espectacle familiar Heeelp de dissabte.


_________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que del 30 de novembre al 8 de gener romandrà tancada per trasllat. Al gener reobrirà les portes a la Sala Màrius Torres de forma provisional.
També informa que durant aquesta setmana i la vinent hi haurà venda benèfica de novel·les d'adult per recaptar fons per la marató de TV3.

_________________________

Tothom que vulgui encomanar el Disc de la Marató pot passar a apuntar-se per la botiga de Cal Martí.

També us recordem que aquest dissabte i diumenge, dies de la Fira tindrem molts descomptes i ofertes espectaculars en tot el gènere del nostre establiment.

La botiga de Cal Martí us espera a totes i a tots!!!

Moltes gràcies i molt Bona Fira de Santa Caterina!

_________________________

Fundació Residom, d'atenció domiciliària destinada a la gent gran busca personal per substitució per serveis de SAD a la mateixa població i voltants.

Es valorarà la formació en atenció sociosanitària i experiència laboral.

Contracte de substitució amb possibilitat d'entrar posteriorment en plantilla.

Sou segons conveni.

_________________________

La Residència i Centre de Dia El Tossalet busca cuiner/a per cobrir vacances. Les persones interessades heu de trucar al 663 976 402 / 973 94 99 88 o envieu currículum a: [email protected]
_________________________